Ærgerlig Kevin: Jeg gamblede

Kevin Magnussen sluttede på 14.-pladsen i grandprixet i Barcelona, men han erkender, at det kunne have gået bedre, hvis han havde taget en anden beslutning med sit valg af dæk 

I et kaos-grandprix, hvor de to Mercedes-favoritter Lewis Hamilton og Nico Rosberg crashede tidligt og udgik, mens 18-årige Max Verstappen i Red Bull-raceren blev den yngste grandprix-vinder nogensinde, lykkedes det Kevin Magnussen at 'stjæle' en plads i forhold til udgangspunktet som nummer 15.

Men selvom den danske racer-konge blev nummer 14 på Circuit Barcelona-Catalunya, var han ikke helt tilfreds med sin egen indsats. Magnussen mener, at han nok tog en forkert beslutning.

Artiklen fortsætter under videoen

Kevin Magnussen får 3 dæk af Ekstra Bladets Formel 1-eksperter efter det spanske grandprix

Direkte adspurgt til om Magnussen kunne give TV3 Sports Formel 1-eksperter ret i, at han gamblede ved at vælge hårde dæk svarede danskeren ærligt:

- Ja, det er jeg ret enig i. Men jeg havde egentlig selv sagt over radioen, at jeg gerne ville prøve en anden strategi, fordi medium-dækkene var helt ad helvede til for os. Både hard og medium var rigtig, rigtig dårlige for os i forhold til de andre dæk, sagde Magnussen til TV3 Sport umiddelbart efter løbet.

Formel 1 Red Bull-komet leverer sensation efter vildt Mercedes-crash 

Danskeren mener, at han nok burde have valgt en helt anden strategi, hvis det skulle være blevet til mere.

- Vi skulle nok set i bakspejlet have lavet en tre-stop-strategi med flere soft-set og et extend på medium. Men det skulle vi have vidst noget før.

Kevin Magnussen mener, at en ændret strategi kunne have skaffet ham et par pladser længere fremme, men så heller ikke mere end det.

- Point var ude af spil i dag, det var vi bare ikke hurtige nok til, for så skal man have en hurtigere bil på alle sæt dæk i stedet for kun på soft. Men sådan er det. Vi må kigge på, hvad der gik galt og se på, om vi kan forbedre vores forståelse af dækkene. Det var ikke den bedste dag for os.

Du kan høre hele interviewet med TV3 Sport her eller øverst i artiklen:

27 kommentarer
Vis kommentarer