Annonce:
Annonce:

Afslører i ny bog: Kostede 14 millioner i crashes

Mick Schumacher får - igen - en hård medfart af Günther Steiner; denne gang i teamchefens nye bog

×
Annonce:
Følg Formel 1

Mick Schumachers hær af fans på sociale medier og onkel Ralf, F1-ekspert på tysk Sky, har set sig meget sure på Günther Steiner efter sidste års fyreseddel.

Vreden blev forstærket efter seneste sæson af Netflix' 'Drive to Survive', hvori der falder harske kommentarer om evnerne hos legendens søn.

Hvordan skal man sige det ... De bør ikke læse Haas-teamchefens kommende bog 'Surviving to Drive', der handler om 2022-sæsonen!

Det afslørende årsskrift udkommer 20. april, og her fortsætter kritikken af Mick Schumacher.

Eller sagt på en anden måde: Günther Steiner forklarer i sin bramfri og nøgterne stil, hvorfor samarbejdet ikke kunne fortsætte. Uden at pakke tingene ind eller beskytte sin tidligere kører.

The Times bragte forleden et kort uddrag fra bogen.

Annonce:

Her fortæller Steiner, at Mick Schumacher alene i 2022 kostede knap 14 millioner kroner (to millioner dollar) i crashes.

En ting er at crashe, når der er noget på spil. Men under træning; det kan teamchefer og teamejere ikke lide. Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images
En ting er at crashe, når der er noget på spil. Men under træning; det kan teamchefer og teamejere ikke lide. Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images
 

Ulykkerne i Jeddah og Monaco var kostbare, men de skete under henholdsvis tidtagning og løb. Det sidste kom imidlertid under træning i Japan og kostede alene knap fem millioner kroner (700.000 dollars).

- Det skete på foking ind-omgangen. På ind-omgangen! Ja, det var vådt derude på banen, men ingen andre afskrev en bil, mens de kørte tilbage til pitten. Vi mistede en bil efter fem minutter, og nu skal vi bygge en ny, skriver Steiner.

'Foking' latterligt
- Jeg kan ikke have en kører, som jeg ikke er tryg ved er i stand til at føre en bil sikkert rundt på en langsom omgang. Det er foking latterligt. Hvor mange folk kunne vi ansætte for 700.000 dollars? Og nu skal jeg ud og finde de penge, fortsætter han.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var beslutningen om at droppe Mick Schumacher allerede truffet før uheldet i Japan.

Annonce:

Aftalen med Nico Hülkenberg lå i store træk klar allerede ugen forinden i Singapore.

Det hænger sammen med, at Mick Schumacher også i 2021-sæsonen var en kostbar herre i ulykker. Blandt andet under Saudi-Arabiens Grand Prix, Ungarns Grand Prix og under træning i Monaco - plus en række mindre crashes.

‘Surviving to Drive’ kan forudbestilles her.

HER KAN DU LÆSE mere om den fortsatte konflikt mellem Schumacher-familien og Günther Steiner

SE OGSÅ: Haas-chef løfter sløret: Her er potentialet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: