Annonce:
Annonce:

Ah hvem? Grosjean og Vettel stoppet af fransk politi

Adgangspas og id imponerede ikke gendarmerne, da Romain Grosjean og Sebastian Vettel forsøgte at komme hurtigt igennem trafikkaosset på Paul Ricard - til træningerne gik det noget bedre for franskmanden og Haas

Annonce:
Følg Formel 1

LE CASTELLET (Ekstra Bladet): Vejene op til Paul Ricard-banen er kringlede, smalle, og det logistiske mareridt bliver ikke mindre af, at det er franskmænd som pudsigt nok arrangerer det første franske grandprix i ti år.

Tilskuere sad i kø i timevis og flere VIP-gæster med dyrt betalte billetter nåede slet ikke frem.

Hvor er tyskerne, når man har brug for dem!

Men selv en hjemmebanehelt og en firedobbelt F1-verdensmester kan komme i problemer med det franske gendarmeri, som prøver at kontrollere masserne.

Som de fleste kørere forsøgte Sebastian Vettel og Romain Grosjean at slå trafikken på scootere.

Indtil ordensmagten skred ind.

- Vi kørte sammen med Vettel. Vi blev stoppet af politiet, og de ville ikke lade os fortsætte, fortæller Romain Grosjean til Ekstra Bladet.

Deres velkendte ansigter overbeviste ikke gendarmerne.

Annonce:

- Jeg havde mit pas, team T-shirt på og et adgangspas på hans knallert. Til mit hjemmebanegrandprix … Men de lærer, og det bliver bedre i morgen, siger franskmanden, som dog nåede frem til træningen.

- Der har været mange klager over trafikken, hvilket er en skam, for mange mennesker prøver at komme hertil. Der har været mange mennesker på tribunerne, hvilket vi ikke altid ser om fredagen. Dejligt, siger han.

Angiveligt skulle forklaringen være, at de ikke havde handsker på. Hvad fransk lov dikterer.

doc70p46cseuvbmx229czo.jpg
Fremme på Paul Ricard gik det noget bedre for Haas’ franskmand.

Romain Grosjean var i begge træningerne sjettehurtigst og i en klasse for sig selv. Både sammenlignet med Kevin Magnussen og de nærmeste rivaler - omkring trekvart sekund.

- Jeg tror opgraderingen i Canada virkelig passer til min kørestil, og jeg var meget glad for den. Som jeg sagde der, burde jeg have kvalificeret mig som syver. Det er samme historie her. Springet er større, fordi vi ved, at opgraderingen burde virke bedre på en bane som denne. Jeg havde en god fornemmelse i bilen, selv om der altid er ting, der kan forbedres, siger han.

Annonce:

Kevin Magnussen jublede ikke på samme måde, men glædede sig over, at top-ti er inden for rækkevidde efter to dårlige løb i træk.

- Det ligner, at vi er tilbage i den position, hvor vi plejer at være, selv om der stadig er nogle ting, vi skal forstå, hvad dækkene angår. Jeg er relativt positiv i forhold til lørdagen, siger han. 

Og understreger samtidigt, at om end Haas’ opgradering måske har hjulpet Romain Grosjean, så har den ikke skadet ham selv.

Teamchef Günther Steiner var glad for, hvad han så under træning. Han bliver noget gladere, hvis det også udmønter sig i point og helst til begge kørere på samme tid.

- Med tiderne skal vi være lidt forsigtige, for Romain kørte ud lidt senere end de andre, og banen forbedrer sig helt sikkert. Hvor meget ved jeg ikke. Men du kunne se på Alonso til sidst, at han også kørte en hurtig tid, forklarer Günther Steiner til Ekstra Bladet.

doc70p46ec5o4p1e6uufczo.jpg 

Ferrari-stjerne langer ud efter rivaler, presse og fans

Heldet med Haas: Slipper for straf

Annonce:

Mytteri efter ny McLaren-skuffelse: Fyr dem!

McLarens spanier sneg sig til allersidst ind imellem Haas-duoen, hvor man også fandt Valtteri Bottas. Finnen kvalificerer sig dog længere fremme, når Mercedes-raceren ikke længere lækker vand.

- Jeg tror bare, at Romain rigtig godt kan lide den her bane, og han forberedte sig meget på den i simulatoren. Han er klar. Kevin skal bare vænne sig til den og få en lidt bedre fornemmelse, og så er han også deroppe, når det gælder, siger teamchefen. 

Haas har begrænset adgang til simulatoren og kørerne skiftes til at benytte den.

Bemærk at kvalifikationen til Frankrigs Grand Prix grundet VM-slutrunden i fodbold først køres klokken 16.00.

doc70oymjf6yzoed6rbd7n.jpg 

Forstå F1's silly season: En tikkende bombe

Haas-boss: Vi ser den rigtige Kevin nu 

Det ser du ikke på tv: Kom bag Haas' lukkede døre

Chefingeniørens forklaring: Stor forskel på Kevin og Romain

F1 Live resultater 2018

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Annonce:
Annonce: