Annonce:
Annonce:

Alonso gik amok over radioen: Kevins reaktion er iskold

Superstjernen Fernando Alonso kaldte ham ’idiot’ på grund af hård kørsel i det malaysiske grandprix, men Kevin Magnussen agter ikke at skrue ned for blusset

Kevin Magnussen giver indtryk af at være upåvirket af langt mere rutinerede kollegers skarpe kritik af hans kørestil. Foto: All Over Press.
Kevin Magnussen giver indtryk af at være upåvirket af langt mere rutinerede kollegers skarpe kritik af hans kørestil. Foto: All Over Press.
Annonce:
Følg Formel 1

Berygtet som en af feltets hårde hunde er skældsordene haglet ned over Kevin Magnussen i denne sæson, idet langt mere rutinerede kørere i Formel 1 kritiserer hans altid aggressive kørsel.

Det får imidlertid ikke danskeren til at ændre kørestil, og han lever med, at superstjernen Fernando Alonso har kaldt ham en ’idiot’, mens Nico Hülkenberg for rullende kameraer har betegnet ham som ’usportslig’.

- Vi bliver alle samme lidt overophedede i bilen i nogle situationer. Når noget sker, så bander man tit folk langt væk. Det kender alle vel også fra trafikken, når en eller anden kører ind foran en, siger Magnussen i et interview med journalisten Adam Cooper på motorsport.com.

- Det betyder ikke så meget, når det sker i øjeblikket i bilen, men jeg ville aldrig tage det med videre efter løbet og uddybe det, siger Magnussen.

Annonce:

Han understreger, at han har Haas-teamets fulde opbakning, og at han forventer af både sig selv og konkurrenterne, at de presser sig selv og bilen til det yderste.

- Jeg tror, at alle forsøger at gøre det maksimalt svært for hinanden. Jeg ved, at jeg presser hårdt på, og det er også min intention, siger Magnussen og vurderer, at han er nødt til at forsvare sig aggressivt, fordi han ved starten af løbene ofte overhaler hurtigere kørere, som derpå selv kæmper ihærdigt for atter at indtage deres plads foran Magnussen.

- Det er ret simpelt. Vi er ikke i en position, hvor vi bare kan køre pointene hjem. Vi er nødt til at slås. Vi er nødt til at slås hårdt for at ’blive i pointene’ (i top 10, red.), hvis vi befinder os der, siger Magnussen.

Kevin fylder 25 år: Se billeder fra 'morgen-festen' her

Dansk racer-pige slår til: Vil udfordre Magnussen

Watts karakterbog: Hylder Kevins fede overhalinger

Verdens mest vindende: Her er Magnussens vilde tal

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: