Alonso klar til at fortryde McLaren-skifte

- Hvis de vinder verdensmesterskabet, så formentlig ja, siger spanieren

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Søndag morgen får Formel 1-fans årets første reelle indikation om, hvorvidt Ferrari vil være i stand til at udfordre Mercedes i kampen om verdensmesterskabet.

De første indikationer tyder på, at italienerne har lukket en smule af hullet, om end Sebastian Vettel fastholder, at de røde racere stadig er langsommere.

Forsvarende verdensmester Lewis Hamilton sluttede den officielle pressekonference af med at spå tæt konkurrence mellem holdene i år - og forventer hård konkurrence fra Ferrari.

- Personligt tror jeg, at de har noget i ærmet til denne weekend, sagde han.

Går Ferrari hen og leverer overraskelsen i denne sæson, kommer der til at sidde en spansk verdensstjerne i den helt anden ende af paddocken, som vil ærgre sig gul og grøn.

Se også: Kærligheden hakker af sted for McLaren-stjerner

Solen skinnede på Kevin  Magnussen og Renault under testen i Barcelona - men der venter hårdt arbejde for teamet for at kæmpe sig op i den bedste halvdel af feltet. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Sådan er magtforholdet på årets Formel 1-grid

Hvis det sker, kommer Fernando Alonso til at fortryde sit tidlige farvel til Ferrari til fordel for McLaren-Honda.

- Hvis de vinder verdensmesterskabet, så formentlig ja. For min kontrakt med dem gjaldt for sidste sæson og denne sæson. Så hvis de vinder i år, vil jeg formentlig føle, at jeg også kunne have haft den mulighed. Hvis jeg var i stand til at køre lige så godt som mesteren, indrømmede Alonso.

- Men det er et meget stort hvis …

McLaren-Honda har forbedret sig til denne sæson, men kommer ikke til at blande sig i toppen. Før sæsonpremieren gentog Fernando Alonso sin vante tale fra sidste år om, hvor meget han tror på det projekt, McLaren og Honda har gang i.

Fernando Alonso er klar til at fortryde sit skifte (Foto: AP)
Fernando Alonso er klar til at fortryde sit skifte (Foto: AP)

I juli måtte Alonso ydmyget skubbe sin racer i pit:

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere