Alonsos hilsen til Kevin: Sort uheld, ven

Fernando Alonso er ked af Kevin Magnussens nedtur i Australien

Fernando Alonso bakker op om Kevin Magnussen (Foto: All Over Press)
Fernando Alonso bakker op om Kevin Magnussen (Foto: All Over Press)

Fernando Alonso og Jenson Button er McLarens to kørere i denne Formel 1-sæson.

Alonsos crash 23. februar kostede imidlertid en hjernerystelse, og derfor var han ikke klar til weekendens sæsonpremiere i Australien.

Her har Kevin Magnussen i stedet kørt den ene af McLaren-bilerne, men det uden den store succes.

Kevin Magnussen crashede selv under træningen, sluttede sidst i kvalifikationen og måtte så udgå allerede på opvarmningsomgangen forud for dagens store grand prix i Australien.

Skulle nogen tro, at den skadede førstekører Fernando Alonso har siddet og klappet i hænderne over danskerens manglende succes, så tager de fejl.

Se Kevins motor eksplodere her:

Tværtimod er den tidligere verdensmester ude med opbakning til Magnussen.

- Sort uheld i dag, kammerat. Dejligt at se dit engagement!! efterfulgt af et hashtag, der opfordrer Kevin til aldrig at opgive sine drøm, skriver Alonso på sin Twitter-profil.

Det har længe været ventet, at Alonso i hvert fald ville være tilbage til løbet om 14 dage i Malaysia, men det er der nu også sået tvivl om.

I går indrømmede en talsmand for McLaren således, at det ikke er op til teamet at vurdere, hvornår Alonso vender tilbage.

Det var alvorligt, da Alonso kørte galt 23. februar (Foto: All Over Press)
Det var alvorligt, da Alonso kørte galt 23. februar (Foto: All Over Press)
 

Endnu er det uvist, hvad der skete med Alonso, da han crashede i Barcelona.

- Efter at have gennemgået en meget grundig analyse er vi sikre på, at ulykken ikke skyldes en defekt af nogen art. De omfattende undersøgelser og test, som Fernando har gennemgået, viser overhovedet ingen abnormiteter, fortalte en talsmand i går til BBC.

Arai-san ved endnu ikke, hvorfor motoren på Kevin Magnussens racer stod af, før løbet overhovedet gik i gang. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 15. mar. 2015 - kl. 11:27 Honda-bossen: Vi føler med Kevin

Kevin Magnussen i McLAren-Honda nr 20 ude af det australske Formel 1 GP før løbet begyndte. 200 meter før bilen eksploderede kom den forbi Ekstra Bladet fotograf - og den lød MEGET syg (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 15. mar. 2015 - kl. 09:52 Fattet Kevin: Frustrerende for mig

- Med de fakta in mente, ved vi dog ikke med sikkerhed, hvorfor ulykken skete, lød det.

Mens Kevin Magnussen altså udgik inden selve dagens løb, så gennemførte Jenson Button hele løbet - dog som nummer 11 og sidst blandt de gennemførende.

Se også: TV: Mopset Luna vrisser: For helvede, Tom K!

Ekstra Bladets fotograf Jan Sommer var som den eneste på plads, da Kevin måtte udgå - se lidt billeder her:

 

1 af 2 Kevin Magnussen udgik allerede inden løbet i Australien, men får opbakning fra Fernando Alonso (Foto: Jan Sommer)
2 af 2 Fernando Alonso bakker op om Kevin Magnussen (Foto: All Over Press)
11 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere