Alonsos kæreste: Fernando er klar!

McLaren Honda-stjernen er i bedring og vil sandsynligvis stille til start i grandprixet i Malaysia - det siger Fernando Alonsos kæreste ifølge et spansk medie

Får vi Kevin Magnussen at se i grandprixet i Malaysia også?

Det er det helt store spørgsmål i Formel 1-kredse lige pt. Danskeren er degraderet til reservekører for McLaren Honda i denne sæson, efter det britiske team valgte at satse på rutinerede Jenson Button som holdkammerat til teamets nye stjerne Fernando Alonso.

Magnussen fik dog en uventet chance i det australske grandprix, da Alonso fik en hjernerystelse i forbindelse med en træning og derfor var nødsaget til at sidde over i det første løb i denne sæson.

Se også: Alonso klar til at skubbe Kevin ud

På det seneste er der spekuleret i, om Alonso også skipper det næste løb i rækken, som køres i Malaysia på grund af eftervirkningerne af sin hjernerystelse - og dermed giver Kevin Magnussen endnu et Formel 1-løb på cv'et.

Men det virker ikke så sandsynligt mere, efter Mundo Deportivo tidligere i dag publicerede et interview med Alonsos kæreste Lara Alvarez, der kan afsløre, at spanieren sandsynligvis kører løbet i Malaysia på Sepang-banen.

- Fernando har det rigtig godt. Hele episoden chokerede os alle sammen, og jeg takker Gud for, at jeg kan sidde her og smile til dig i dag, udtaler Lara Alvarez.

- Jeg tror, Fernando kører i Malaysia. Han har det godt. Han er i bedring, og derfor er jeg sikker på, at vi snart ser ham køre på banerne.

Dermed ser det ud til, at Kevin Magnussens Formel 1-sæson for nu igen bliver sat på stand by. Endnu er der dog ikke kommet en officiel udmelding fra McLaren Honda-teamet forud for Malaysias granprix, der køres den 29. marts.

Se det store dramatiske øjeblik med Kevin Magnussen, da hans motor eksploderede inden løbet:

 

20 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere