'Hej skat, jeg har købt et fly'

Formel 1-stjernen Lewis Hamilton plejer kærligheden til sangsilden Nicole Scherzinger ved indkøb af privat jet til 172 millioner kroner

Hvad gør man ikke for at holde et langdistance-forhold kørende? Formel 1-stjernen Lewis Hamilton er vant til høj fart og er også tilhænger af at rykke hurtigt ud, når det gælder om at pleje forholdet til kæresten, sangstjernen Nicole Scherzinger.

- Hej skat, jeg har lige købt et privat jet.

Ja, hvorfor ikke sige det, som det er. Skiftet fra McLaren til Mercedes på en kontrakt, som formodes at forgylde ham med en halv milliard kroner i løbet af de kommende tre år, er fejret på behørig vis.

Læs også:

Se også: Formel 1-rival tosset på Hamilton

Flyet skal være udstyret med flere store fladskærme, en bar og så en stor seng, der kan tages i anvendelse, når han med en fart på op til 800 kilometer i timen krydser Atlanten for at besøge sin Nicole, der i kraft af sit arbejde i popgruppen Pussycat Dolls mest opholder sig i Los Angeles.

Et nyttigt transport-middel og en oplagt ide til Rory Mcllroy også at investere i, hvis det bliver for træls at synke ned i sæderne på i 1. klasse i almindelige rutefly, når han savner kæresten Caroline Wozniacki og bare må se hende nu og her. Uanset hvor på kloden, hun befinder sig.

Læs også:

Se også: Hamilton fik fartbøde for 196 km/t

28-årige Hamiltons fly, en Bombardier CL-600, står i den nette sum af 172 millioner kroner. Heldigvis har han i årevis passet godt på sine penge ved først at bo i Schweiz, hvor skatten er yderst lempelig, og siden, da 'Schweiz blev for kedelig', flyttede til Monaco, hvor man slipper endnu billigere.

Lewis Hamilton skal heller ikke bekymre sig om at blive flået i skat i forbindelse med fly-købet, idet det er indregistreret på øen Isle of Man.

Smart, hvis man tilhører typen, der helst overlader det der med skat til almindelige mennesker.

Læs også:

Se også: Hamilton slap billigt fra uheld

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere