Formel 1-ballade: Team ramt af brandbomber

Urolighederne i det mellemøstlige land fortsætter, hvor Force India-teamet fik en skræmmende oplevelse med på vejen

Force India-lejren var trykket af brandbombe-episoden (Foto: AP/Luca Bruno)
Force India-lejren var trykket af brandbombe-episoden (Foto: AP/Luca Bruno)

Bahrains værtskab for den kommende weekends Formel 1-racerløb er en tikkende bombe, lød advarslen fra Den Internationale Krisegruppe (IGC) i en meddelelse i mandags.

Og noget tyder på, at IGC har helt ret i deres antagelse. For i dag blev Formel 1-teamet Force India fanget midt i kampe mellem sikkerhedsstyrkerne og oprørerne.

Se mere:

Se også: Formel 1-løb trues af uro

Fire personer tilknyttet det lille F1-team blev forsinket på vej tilbage til deres hotel, da en brandbombe blev kastet ind på vejen, hvor medarbejderne opholdt sig i bil.

De måtte hoppe ud af bilen og flygte fra denne, men heldigvis slap de alle fire med livet i behold, og kunne et par minutter senere køre videre fra stedet i bil.

- Det var ikke os, der var målet. Vi var bare uheldigt involveret i episoden, der opstod foran os. Ingen fra teamet kom til skade, og der blev ikke smidt molotov-cocktails afsted mod os, fortæller Force India talsmand, Will Hings, til nyhedsbureuaet AP.

Læs også:

Se også: Formel 1-boss: Løb i Bahrain gennemføres

Den voldsomme episode har dog fået to medarbejdere fra Force India-staben til at forlade landet i frygt for deres egen sikkerhed, og debatten går i Formel 1-feltet.

Bahrains Grand Prix blev aflyst sidste år, da voldsomme protester imod den siddende regering gjorde landet for usikkert at opholde sig i. Men Formel 1-boss Bernie Ecclestone har fastholdt, at dette års Grand Prix er sikkert, og skal gennemføres i weekenden.

Se også:

Se også: F1-bossens vanvid: 'Bahrain er stille og fredeligt'

Formel 1-holdene gennemfører de første træninger i morgen, mens selve Bahrains Grand Prix bliver kørt på søndag.

1 af 2 Protesterne fortsætter i Bahrain (Foto: AP)
2 af 2 Force India-lejren var trykket af brandbombe-episoden (Foto: AP/Luca Bruno)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere