Fuldstændig uberegneligt Formel 1

Indtil videre er det svært at tyde noget ud fra testkørslerne, hvor der i dag var endnu en overraskelse som hurtigste kører

Kamui Kobayashi i den nye Sauber-racer under testkørslerne i Barcelona. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Kamui Kobayashi i den nye Sauber-racer under testkørslerne i Barcelona. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Det er fortsat svært at udlede noget særligt af de mange testkørsler forud for sæsonens første Formel 1-Grand Prix, der køres om tre uger i Melbourne i Australien.

Uberegneligheden fortsatte således fredag, da Sauber-køreren Kamui Kobayashi kjørte i ugens hurtigste omgangstid under testkørslerne i Barcelona.

De fire seneste dage har fire forskellige kørere således sat hurtigste omgangstid på Catalunya-banen. Først var det verdensmester Sebastian Vettel i sin Red Bull, så var det Nico Hülkenberg i Force India, og i går var Pastor Maldonado i Williams hurtigst.

Læs også:

Overraskelse hurtigst i Formel 1-test

- Der er stadig emget arbejde, der skal gøres i form af at lære bilen og de forskellige dæktyper at kende med forskellige mængder brændstof i tanken. Men det går fremad, og det var en god test for os, siger dagens hurtigste mand - Kamui Kobayashi.

Pastor Maldonado, Paul di Resta i Force India, Jenson Button i McLaren og Felipe Massa i Ferrari kom ind i de næsthurtigste tider i dagens test.

De sidste testkørsler afvikles fra på torsdag.

Hvem bliver 2012-verdensmester i Formel 1?