Schumacher ligeglad med grim Formel 1-racer

Mercedes har endelig præsenteret den nye Formel 1-racer: Næsen er ligeså grim som Ferraris - men Michael Schumacher er ligeglad

Schumacher og Rosberg præsenterer den nye racer. (Foto: AP)
Schumacher og Rosberg præsenterer den nye racer. (Foto: AP)

Den har været længe ventet - men tidligere i dag afslørede Mercedes endelig sin racer for 2012.

I modsætning til spekulationer om årsagen til den sene offentliggørelse, så var F1 W03-modellen, som den nye bil mundret hedder, uden nye banebrydende teknologiske tiltag.

Alligevel tror Mercedes på fremgang, der kan løfte Michael Shcumachers og Nico Rosbergs præstationer, så konkurrenterne Ferrari, McLaren og Red Bull får mere konkurrence fra det tyske team.

Den største ændring på raceren er - i lighed med de øvrige teams - næsen. Regelændringer betyder, at fronten skal sænkes og derfor har næsten samtlige teams ændret snudens udseende.

Se også: Ny Ferrari-racer vækker afsky

Teamchef Ross Brawn erkender, at bilens front ikke er køn.

- Hvis vi ser bort fra det særegne design af næsen, som helt sikkert er noget, man skal vænne sig til, er F1 W03 en elegant fortolkning af de gældende regler, siger Brawn om den nye racer.

Michael Schumacher, som er på vej ind i sin sidste sæson i sit comeback, er ligeglad med bilens udseende.

- For mig er det vigtige, hvad der står på uret, køn eller ej, siger han til Bild - og understreger, at bilerne ligner hinanden.

- Alle undtagen McLaren har en lignende strategi. Vores bil følger hellere strømmen end gør noget helt anderledes.

1 af 2 Denne sæsons Formel 1-racere bliver - ifølge mange - uden kønne fronter. Nye regler har fået næsten samtlige teams til at nyfortolke næsens udseende. (Foto: AP)
2 af 2 Schumacher og Rosberg præsenterer den nye racer. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer