Ordkrig mellem Renault og Kubica

null

Ordkrig mellem Renault og Kubica
Ordkrig mellem Renault og Kubica


Der er udbrudt en krig på ord om den pressemeddelse Renault-teamet tidligere på ugen sendte ud om Robert Kubicas sundhedstilstand. Onsdag meddelte Renault at Kubica ikke bliver klar til sæsonstarten 2012, at han ikke desto mindre vil forblive en del af teamet og at man allerede forhandler om en kontrakt for 2013.

 

Torsdag sagde polakkens manager Daniele Morelli (t.v.) at alt tyder på at Kubica, der blev alvorligt kvæstet i en rallyulykke i februar, er klar til sæsonstarten i Australien i marts. “Men det er til gengæld usikkert om han er fit-for-fight til de første tests i februar,” udtalte Morelli til italienske medier. Den erfarne manager understreger også at Kubicas nuværende kontrakt med Renault udløber efter denne sæson og at han sammen med Kubica ser på alternative muligheder for fremtiden. “Vi har aldrig talt med Renault om 2013. Jeg forstår ikke hvorfor de har ændret Roberts udtalelser,” siger Morelli.

 

Renault-teamchef Eric Boullier har fået det foreløbig sidste ord i “krigen”, der om  ikke andet understreger at samarbejdet mellem Kubica og Renault næppe er langtidsholdbart. “Morelli godkendte ordlyden i pressemeddelelsen inden vi sendte den ud, så jeg forstår ikke hvad han er sur over.” 

 

Vedholdende rygter antyder at Kubica kan afløse Felipe Massa hos Ferrari i 2013.