McLaren opgiver jagten på Vettel

- Det er nærmest slut allerede, siger Jenson Button, mens Lewis Hamilton erkender nederlaget - og skælder ud på sit team

Lewis Hamilton virker opgivende efter Grand Prix'et i Valencia. (Foto: AP)
Lewis Hamilton virker opgivende efter Grand Prix'et i Valencia. (Foto: AP)

Sebastian Vettel vandt i går sit sjette grand prix af otte mulige i denne sæson - og tyskerens dominans har fået to af de værste konkurrenter til at give op.

Selv om McLarens tidligere verdensmester Lewis Hamilton afviser, at han smider håndklædet i ringen, så erkender englænderen, at Vettel kører for stærkt.

- Vi kan ikek slå Red Bull lige nu. Det kan vi simpelthen ikke.

- De skulle køre af banen for at jeg kunne slå dem. Der var over et sekunds forskel per omgang i dag. Det er jo latterligt. Vi giver ikke op. Jeg er bare realistisk, lød det fra Hamilton i går.

Han er over 100 point efter Vettel, der har 186 point ud af 200 mulige og et forspring på hele 77 point ned til teamkammeraten Mark Webber og McLaren-køreren Jenson Button, der begge har 109 point.

Hamiltons frustrationer gik desuden ud over teamet.

- Jeg synes, vi har taget et skridt tilbage denne weekend - eller måske er de andre gået frem. Jeg synes, vi er lidt tilbage i downforce. Vi har ikke opgraderet i flere uger.

Også holdkammerat Jenson Button efterlyser udvikling på bilen.

- Vi har brug for nogle virkelig gode opgraderinger - især aerodynamisk. Der er et stort hul bag os ned til Mercedes og et stort hul foran til Ferrari og Red Bull.

McLarens teamchef ærgrede sig over dækkenes performance, men antydede også, at blandt andet Hamiltons dårlige start påvirkede bilens og dækkenes præstation:

- Det var en hård eftermiddag for drengene, hvilket var en konsekvens af at starterne ikke var optimale.

0 kommentarer
Vis kommentarer