Tom K. skal dømme F1-løb i Monaco

Ligesom Kevin Magnussen spiller også Tom Kristensen en rolle under det klassiske Formel 1-løb i Monaco

Tom Kristensen er en del af dommerpanelet i Monaco. (Foto: AP)
Tom Kristensen er en del af dommerpanelet i Monaco. (Foto: AP)

SPA (Ekstra Bladet): Den ottedobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen vender ’hjem’ i en lille uge, når han senere på måneden igen skal være Formel 1-dommer.

Han er udpeget til ’Driver Steward’ i årets mest prestigefyldte Formel 1 Grand Prix i Monaco, hvor danskeren som andre racerstjerner havde bopæl i mere end en halv snes år, inden han i fjor flyttede hjem til familien i Hobro.

– Der går en lille uge med opgaven, siger Tom Kristensen, der er i gang med sin tredje sæson som en af kørernes repræsentanter i dommerpanelet.

En opgave, som ellers deles mellem en række tidligere topkørere, deriblandt eks-verdensmestrene Nigel Mansell, Storbritannien, Alain Prost, Frankrig, Emerson Fittipaldi, Brasilien m.fl.

Senere på året har danskeren endnu en dommeropgave, som skal presses ind i den hektiske afslutning på VM-sæsonen med tre løb på seks uger.

– Monaco fik jeg allerede tildelt i fjor i forbindelse med sæsonfinalen i Sao Paulo, siger Tom Kristensen, som også har været dommer så forskellige steder som Melbourne og Nürburgring.

Se også: Kevin Magnussen med McLaren i Monaco

0 kommentarer
Vis kommentarer