Snydepelsen Hamilton håner Alonso

Tudefjæs og snydepels: Lewis Hamilton og Fernando Alonso er igen røget i flæsket på hinanden

Lewis Hamilton driller Fernando Alonso. (Foto: AP)
Lewis Hamilton driller Fernando Alonso. (Foto: AP)

Lewis Hamilton gør nu grin med Fernando Alonso, der efter grandprixet i Valencia beskyldte englænderen for bevidst at snyde. Hamilton antyder, at Alonso ikke er ved sine fulde fem.

- Jeg så på storskærmen, at selv en af Sauber-racerne overhalede ham. Det ligner ham ikke at blive overhalet af en Sauber, så han må have været i en helt anden verden. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg har så stor betydning for hans ræs, siger Hamilton ifølge sportinglife.com.

Hamilton overhalede tilsyneladende med fuldt overlæg en safetycar (se video nederst), efter at Mark Webber crashede voldsomt ud af løbet. Hamilton tog derefter en omgang på de andre kørere, og den efterfølgende drive-through-straf var på den baggrund billigt sluppet.

'Det er en lille ting'
Alonso, der holdt sig bag safetycar, da Hamilton overhalede, havde det store tudefjæs på efter løbet, hvor han beskyldte FIA for at være for langsomme og for slappe i afstraffelsen af Hamilton.

- En der ikke overholder reglerne, bliver nummer to, og jeg, der overholder reglerne, bliver nummer ni. Alt er imod os, og det, publikum blev vidner til i dag, burde ikke ske, sagde Ferrari-stjernen efter løbet i Valencia.

Hamilton afleder opmærksomheden fra beskyldningerne om kalkuleret snyd ved at håne Alonso med hans dårlige resultat.

- Alle har ret til deres mening, og han må være skuffet over sit eget resultat. Men jeg har ikke gjort ham noget. FIA gør et fantastisk job, fordi de giver os lov til at køre ræs i år, siger Hamilton.

- Hvis man ser på episoden, var det meget, meget svært at undgå det, der skete. Det var en lille ting, og løbets officials tog stilling til det og traf en afgørelse (om drive-through-straf). Det virker rimelig normalt i forhold til min erfaring med motorsport. Men Fernando har måske andre erfaringer, siger McLaren-boss Martin Whitmarsh med tungen i kinden.

Alonso har unægteligt nogle erfaringer, ikke mindst fra sin tid som teamkollega med Hamilton hos McLaren. Her følte spanieren, at det engelske team hjalp deres landsmand, mens han som dobbelt verdensmester burde have haft mere opmærksomhed.

1 af 2 Alonso følte, at Hamilton fik al hjælp i verden, mens han selv blev forsømt, da de begge kørte hos McLaren. Dét har spanieren ikke glemt. (Foto: AP)
2 af 2 Lewis Hamilton driller Fernando Alonso. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer