Formel 1-kabalen er ved at gå op

Nico Rosberg skifter til Mercedes Grand Prix fra Williams. Det er endnu åbent, hvem den anden kører bliver. Men Michael Schumacher er ikke i spil

Nico Rosberg skifter Williams-raceren ud med Mercedes Grand Prix. (Foto: AP)
Nico Rosberg skifter Williams-raceren ud med Mercedes Grand Prix. (Foto: AP)

Det nye Formel 1-team Mercedes Grand Prix (det tidligere Brawn Racing) har fundet sin førstekører til den kommende sæson. Det bliver ikke overraskende tyskeren Nico Rosberg, der kommer til fra Williams og erstatter verdensmesteren Jenson Button.

Dermed er Formel 1-kabalen ved at gå op - i hvert fald hos de bedste team. McLaren og Ferrari siger farvel til henholdsvis Heikki Kovalainen og Kimi Räikkönen og siger goddag til Jenson Button og Fernando Alonso. Hos Williams erstatter Rubens Barichello Nico Rosberg.

Mercedes mangler dog at få sin anden pilot på plads, men meget tyder på, at pladsen går til Rosbergs landsmand Nick Heidfeld. Tyske medier spekulerer også i, at den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher skulle være i spil, men det bliver afvist af Mercedes-teamchef Ross Brawn.

- Spekulationerne om Michael Schumacher begejstrer medierne, men spekulationerne har ikke hold i virkeligheden. Det er en drøm, som medierne har flettet sammen, siger Ross Brawn.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere