Schumacher-comeback spøger igen

Den syvdobbelte Formel 1-verdensmester har holdt møder med det nye Mercedes-team

Michael Schumacher var senest i løb, da han blev nummer to i showløbet Race of Champions i Beijing for små tre uger siden. (Foto: Getty Images)
Michael Schumacher var senest i løb, da han blev nummer to i showløbet Race of Champions i Beijing for små tre uger siden. (Foto: Getty Images)

I den netop overståede sæson kiksede det på grund af en skade, men et Michael Schumacher-comeback til Formel 1-sporten spøger stadig. Denne gang hos det nye Mercedes.

I dag bekræfter Scumachers manager Willi Weber således, at den syvdobbelte rekordverdensmester har haft møder med et par af de højtstående folk hos Mercedes.

- Jeg ved, at Michael talte med Dieter Zetsche og Norbert Haug ved sæsonfinalen i Abu Dhabi, lyder det fra Weber, der henviser til henholdsvis direktøren i moderselskabet Daimler og vicepræsidenten i Mercedes' motorsportsafdeling.

Mercedes har netop overtaget aktiemajoriteten i årets verdensmester-hold, Brawn GP, der blev startet af Schumachers tidligere teamchef hos Ferrari og Benetton, Ross Brawn.

Teamet skal fremover køre under Mercedes-navnet, men hvem, der skal sidde i racerbilerne, er endnu ikke på plads, idet såvel verdensmester Jenson Button som Rubens Barrichello skifter til andre hold.

Puster til gløderne
Schumacher indstillede karrieren i 2006 som den mest vindende kører i Formel 1-historien, men var på vej tilbage i en Ferrari-racer i fjor som erstatning for den forulykkede Felipe Massa. Det satte en nakkeskade fra et motorcykeluheld imidlertid et stop for.

For to dage siden forlød det, at et comeback på nuværende tidspunkt var højst usandsynligt, men Mercedes vil ganske givet gerne have en prominent tysk kører siddende i en af racerne.

Ikke mindst derfor er historierne om et eventuelt Schumacher-comeback igen dukket op, og den ofte åbenmundede manager Willi Weber puster til disse rygtegløder med dagens bekræftelse af et møde mellem Mercedes og Schumacher.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere