Ingen F1-test til Magnussen

Kevin Magnussen må vente på sin F1-debut

Ingen F1 test til Magnussen
Ingen F1 test til Magnussen

Trods en imponerende sæson og en samlet andenplads i det britiske Formel 3-mesterskab får Kevin Magnussen ikke sin Formel 1-debut ved næste uges Young Driver Test i Abu Dhabi.

Da Kevins far - Jan Magnussen - i 1994 vandt det britiske Formel 3-mesterskab, sluttede han året med en Formel 1-test for McLaren i Estoril. Helt så hurtigt kommer det ikke til at gå med Kevin, selvom han for andet år i træk indgår i McLarens Young Driver-program. 

- Vi indsætter - som sidste år - Gary Paffett og Oliver Turvey i Young Driver-testen, siger en talsmand for McLaren til TV3 Plus.

Paffett kører til daglig DTM for Mercedes, mens Turvey på grund af økonomiske problemer har haft en stille 2011-sæson med blot to løb i GP2-serien. Her kørte han for Carlin, der for nylig gav Kevin Magnussen en GP2-test på Circuit de Catalunya.

Kun kørere, der har kørt to eller færre Formel 1-løb, må være med i næste uges test, der afvikles over tre dage.

Blandt deltagerne er Valtteri Bottas (GP3-mester for Williams), Robert Wickens (Formel Renault 3,5-mester for Renault og Virgin), Adrian Quaife-Hobbs (GP3-kører for Virgin), Johnny Cecotto Jr (GP2-kører Force India) og Dani Clos (GP2-kører for Hispania).

Kevin Magnussen slutter sin 2011-sæson med det prestigefyldte Macau Formel 3-Grand Prix 19.-20. november