Formel 1 i knibe: Holdene eller Kaliffen

Formel 1-arrangørerne står i et dilemma før fredag, hvor beslutningen skal falde om grand prix'et i Bahrain.

Det er stadig tvivlsomt, om Sebastian Vettel (forrest) vil få en ny chance for at give Lewis Hamilton og co. baghjul i Bahrain. (Foto: AP)
Det er stadig tvivlsomt, om Sebastian Vettel (forrest) vil få en ny chance for at give Lewis Hamilton og co. baghjul i Bahrain. (Foto: AP)

Udsættelsen af sæsonens første Formel 1-grand prix i Bahrain hænger fortsat og spøger som et åbent spørgsmål før mødet i det internationale motorsportsforbund (FIA) fredag i Barcelona.

Den uroplagede golfstat ønsker tilsyneladende at finde en ny dato for arrangementet, mens flere Formel 1-teams frygter, at det lykkes, da det vil betyde en forlængelse af den i forvejen lange sæson.

- Det er ved at blive for meget. Vores folk har arbejdet siden januar, og så bliver vi nødt til at bede dem knokle indtil december. Det betyder, at der ingen ferie bliver før jul, sagde Mercedes' holdchef Ross Brawn forleden til Reuters.

Grand prix'et i Bahrain skulle være afviklet 13. marts, men det blev aflyst 21. februar på grund af uroligheder i landet.

Formel 1-bossen Bernie Ecclestone har flere gange udsat afgørelsen om en ny dato, og han håber fortsat på, at det kan lade sig gøre at presse arrangementet ind i kalenderen.

Der har været tale om at flytte det indiske grand prix til 11. december, så der bliver plads til Bahrain i slutningen af oktober.

- Jeg mener, at det er uacceptabelt, og det har vi fortalt Bernie, siger Ross Brawn om ændringsforslaget.

I den samlede VM-stilling i Formel 1 står tyskeren Sebastian Vettel (Red Bull) noteret for 143 point. Nærmeste konkurrent er Lewis Hamilton (McLaren) med 85 point.

0 kommentarer
Vis kommentarer