Barrichello sang: 'Schumacher er bøsse'

Fest i Brasilien udviklede sig pinligt for Ferrari-køreren og kollegaen Rubens Barrichello, da de hånede legenden, Michael Schumacher

Rubens Barrichello hilser her i overværelse af Felipe Massa på sin tidligere team-kollega, Michael Schumacher. Der bliver sikkert længere mellem de hjertelige hilsner i fremtiden. (Foto: AP)
Rubens Barrichello hilser her i overværelse af Felipe Massa på sin tidligere team-kollega, Michael Schumacher. Der bliver sikkert længere mellem de hjertelige hilsner i fremtiden. (Foto: AP)

Er man til bryllupsfest hos cremekongen Ole Henriksen, er det næppe nogen skam at synge 'bøsse' om en anden mand, men i machobastionen Formel 1, er der med garanti ikke tale om smiger, når samme ord bruges.

Derfor er der også udråbt skandale i Tyskland, efter det er kommet frem i brasilianske medier, hvordan Ferrari-kører Felipe Massa festede med den tidligere Ferrari-kører, Rubens Barrichello, på baren 'Disco' i søndags.

Pænt med alkohol
Den syvdobbelte tyske verdensmester var hos Ferrari i 11 år - i de seks af dem var han kollega med brasilianske Barrichello, der nu kører hos Honda.

Massa ankom til 'Disco' senere end 'Rubinho', der allerede havde drukket sig godt ned i dækkene, da 'Verdensmester i 39 sekunder' ankom.

I animeret tilstand gik de to kørere på scenen, hvor Schumachers medkører begyndte at synge Schumacher viado 'Schumacher, du er en bøsse', og sangen var tilsyneladende så god og ørehængende, at Massa straks sang med, og kort tid efter havde de alle gæsterne med sig.

Frustrationer lå bag
Ifølge den brasilianske hjemmeside, Lancenet, skyldes Barrichellos udbrud en dyb frustration over egen karriere - hvilket lyder plausibelt.

Gennem fem år hos Ferrari stod han konstant i skyggen af Michael Schumacher - omend det var i de år, at han vandt sine ni sejre i Formel 1, og han har i år sandsynligvis kørt sin sidste sæson for Honda, der næppe vil forlænge. Hans udtalelse om, at han kørte i en lortebil efter sæsonens sidste løb i Brasilien, har næppe hjulpet på den situation.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?