Annonce:
Annonce:

Ecclestone: Hamilton skal passe på

Den mest magtfulde mand i Formel 1, Bernie Ecclestone, langer ud efter Lewis Hamiltons kritikere - men siger samtidig, at man ikke kan udelukke snyd på Interlagos

Lewis Hamilton skal nok udfylde sin rolle som verdensstjerne, mener Bernie Ecclestone. Men han skal passe på, hvad han siger og gør. (Foto: AP)
Lewis Hamilton skal nok udfylde sin rolle som verdensstjerne, mener Bernie Ecclestone. Men han skal passe på, hvad han siger og gør. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Formel 1

Den mest magtfulde mand i Formel 1, Bernie Ecclestone, fik i weekendens sine saftigste drømme opfyldt, da sæsonen sluttede i en yderst dramatisk finale på Interlagos i Brasilien.

Og selvom Ecclestone erklærer sig ligeglad med, hvem der vinder, langer han hårdt ud efter de af Lewis Hamiltons kritikere, der ser den unge verdensmester som arrogant. Men Hamilton skal vægte sine ord i fremtiden, opfordrer Ecclestone.

- Hamilton er en ung mand, der gør sit bedste, og jeg bliver oprørt når folk kalder ham en arrogant bastard og al den slags nonsens, siger Ecclestone til The Times.

- Lewis har opnået forfærdelig meget, og det ville være skrækkelig svært for en af os andre at være i hans sko. Og alligevel er der så mange, der vil have, at han taber.

- Jeg tror, han bliver opfattet som lidt for selvsikker, men glem ikke, at de sagde det samme om Michael (Schumacher, red). Jeg er sikker på, at han med tiden vil udfylde den position, han har opnået. Det tager bare tid. Han bliver nødt til at passe på med, hvad han siger, og med, hvordan han opfører sig. Eller har jeg ingen bekymringer, siger Ecclestone.

Hvad angår den dramatiske sidste omgangf Brasilien, hvor Hamilton overhalede Timo Glock, så mener Ecclestone, at alt gik rigtigt for sig.

- Jeg har altid sagt, at jeg er ligeglad, hvem der vinder, så længe det er afgjort i det sidste sving på den sidste omgang. Og det var det. Sandsynligheden for, at Glock er i ledtog med McLaren er omkring nul. Men man kan jo aldrig sige 'no way', kan man, for man ved det jo ikke, siger Ecclestone.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: