Formel 1-stjerne er knust over brud

Lewis Hamilton er ødelagt efter, han og Pussycat-doll frontfiguren, Nicole Scherzinger, er gået fra hinanden

man forstår godt, at Lewis Hamilton er knust over bruddet med Nicole Scherzinger, når man ser billederne af hende (Foto: Target Press/Polfoto)
man forstår godt, at Lewis Hamilton er knust over bruddet med Nicole Scherzinger, når man ser billederne af hende (Foto: Target Press/Polfoto)

Formel 1- køreren Lewis Hamilton og Pussycatdoll-stjernen Nicole Scherzinger satte for en måned siden bremsen i forholdet og gik fra hinanden.

Men den 28-årige Lewis Hamiliton har svært ved, at løbet nu er kørt for ham og den syv år ældre Nicole Scherzinger.

- Jeg forsøger at forblive positiv, men jeg går i gennem en meget, meget hård periode i øjeblikket med tabet af et meget specielt menneske i mit liv. Min verden er vendt på hovedet, men jeg har et job, så jeg prøver virkelig at tage mig sammen og holde hovedet højt, men det er så svært at gøre, fortæller Lewis Hamilton til Sky Sports.

Se også: Fantastisk fræk formel 1-kæresteSe også: Her er balderne, der kan afgøre Formel 1Se også: Se missekattens bare bagdel

Det er angiveligt den lange distance mellem det unge par, der er årsag til bruddet. Lewis Hamilton har base i Schweiz, mens Nicole Scherzinger bor i USA, hvor hun i øjeblikket er dommer i den amerikanske udgave af X Faktor.

Parret mødte hinanden under en MTV- prisuddeling i 2007.

1 af 2 Lewis Hamiltono og Nicole Scherzinger dengang, de var et par (Foto: AP)
2 af 2 man forstår godt, at Lewis Hamilton er knust over bruddet med Nicole Scherzinger, når man ser billederne af hende (Foto: Target Press/Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer