'Mini-Mag' om Formel 1-fremtid: Jeg har gjort mit

Den danske racerstjerne Kevin Magnussen er ifølge engelske aviser på vej til et sæde hos McLaren. Og det er Magnussen ikke afvisende overfor

Kevin Magnussen er klar, hvis McLaren rydder et sæde til ham. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen er klar, hvis McLaren rydder et sæde til ham. (Foto: Jan Sommer)

Kevin Magnussen lægger ikke skjul på, at det vil være en drøm, hvis en aftale med McLaren bliver til virkelighed.

– Jeg har gjort det klart hele tiden, at jeg gerne vil køre for McLaren. Men i sidste ende er det ikke min beslutning, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet oven på dagens britiske nyheder.

McLaren er kronjuvelen i britisk motorsport. Teamet følges tæt af en horde af motorsports-journalister. Derfor skal det ikke undervurderes, når Kevin Magnussen nu bliver lanceret som en varm kandidat til Pérez' sæde.

Se også: Magnussen er millimeter fra Formel 1-sædet

Formel 1-teamet har angiveligt stillet Kevin Magnussen et sæde i udsigt, hvis han foldede sit talent ud i Formel Renault 3.5 Det har han gjort med den samlede sejr.

Superspændt
Samtidig har han imponeret stort, når han har siddet i Formel 1-racere og har givet baghjul til tidligere og nuværende Formel 1-kørere

– Jeg fik at vide,at jeg skulle levere et resultat. Det har jeg gjort, så mit arbejde er færdiggjort. Så har jeg en rigtig god manager, som må tage sig af resten, siger Kevin Magnussen, der ikke vil forholde sig til de vedholdende rygter om en forestående aftale med McLaren.

Se også: Mini-Mag: Jeg VIL køre for McLaren

– Jeg fornemmer, at jeg har nogle gode muligheder for en aftale i Formel 1, og jeg er superspændt på, hvad der sker, siger han.

Dorte Riis Madsen giver udtryk for, at en aftale med et stort Formel 1-team kan være på plads inden for kort tid.

- Hvis vi er heldige, så er der afklaring om Kevins fremtid inden for to uger, siger Riis Madsen.

Se også: Manager bekræfter: Ja, McLaren er interesseret

- Vi spiller ikke kun på én hest. Kevin Magnussens drøm er at køre Formel 1 for McLaren. Og så længe der ikke er lukket en kontrakt med en anden kører, så er den mulighed åben. Men der er flere døre, som står på kllem, fortæller hun.

Selv glæder Magnussen sig til, at tingene falder på plads. Det vigtigste er dog ikke hvilket tidspunkt, det sker, men at det er den rigtige beslutning, som bliver taget.

– Selvfølgelig vil det være rart med en hurtig afklaring. Men jeg faktisk ligeglad med, hvornår det sker. Bare det sker inden det første løb. Det vigtigste er, at det er en god aftale, siger det unge motorsportstalent.

Se også: Formel 1-dør lukker for Magnussen

Hvad er en god aftale?

– Først og fremmest skal det være med et godt team. Det betyder allermest, fastslår Kevin Magnussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere