TV: Formel 1-boss farer vild i svingdør

Bernie Ecclestone, 82, for vild i en glas-svingdør, da han skulle i retten i London

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Mange-milliardæren Bernie Ecclestone, der er den øverste boss i Formel 1, står i disse dage anklaget for økonomisk svindel ved højesteret i London.

Sagen er anlagt af det tyske medieselskab Constantin Medien, der mener at Ecclestone bevidst undervurderede værdien af Formel 1-forretningen, da den private kapitalfond CVC Capital Partners købte aktier i sporten i 2006. Derfor søger tyskerne nu omkring 800 millioner kroner i erstatning.

Men hvis vi lader retssag være retssag, så er den klejne Ecclestones ankomst til retten i London i går en historie og et tv-klip værd i sig selv.

Den 82-årige milliardær trådte ind i svingdøren, men var ikke helt med på, at han skulle ud igen på den anden side og tog derfor turen hele vejen rundt.

Noget overrasket stod han pludselig ansigt til ansigt med pressen igen, inden han atter forsøgte sig med svingdøren. Den var igen ikke så samarbejdsvillig, men til Ecclestones held hjalp en dame indefra ham med en helt almindelig dør. Den kunne Formel 1-bossen da håndtere ...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere