Ancelotti langer ud efter Özil

Arsenals Mesut Özil beskylder Ancelotti for at være årsagen til, at han forlod Madrid. Nu giver Ancelotti så igen

Det var ikke uden støj, Özil forlod Madrid i sommer. Nu forklarer Carlo Ancelotti, hvorfor tyskeren smuttede. (Foto: AP/Bogdan Maran)
Det var ikke uden støj, Özil forlod Madrid i sommer. Nu forklarer Carlo Ancelotti, hvorfor tyskeren smuttede. (Foto: AP/Bogdan Maran)

Real Madrids fans havde de hvide snotklude fremme, da tyske Mesut Özil pakkede sine lederhosen og drog til Arsenal i sommer.

Men ifølge Özil var det ikke helt frivilligt, han forlod Madrid.

Tyskeren har siden været ude at beskylde den nye Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, for at være hovedårsagen til, at han ikke blev i klubben. For Özil mente ikke at Ancelotti troede nok på ham.

Den beskyldning giver den rutinerede træner ikke mange pesetas for.

- Özil var ikke tryg ved sin situation. Jeg vidste, han var i kontakt med en anden klub, fordi han gerne ville væk, siger Carlo Ancelotti til spanske Ondo Cero.

Se også: Wenger: Özil dribler bedre end Zidane

Her holder Ancelotti ikke op med at dele sit syn på Özil-sagen.

- Han vidste, at der var konkurrence om pladserne, og at han ikke ville få spilletid hver eneste gang. Så sagde han: 'Jeg smutter', siger Ancelotti.

Se også: Cazorla hylder Özil

Samtidig forklarer italieneren direkte, hvem hellere ville have i sin Madrid-startopstilling frem for Özil.

- Jeg foretrækker at have Ángel Di María på banen, fordi han giver en bedre balance på holdet. Di María er bedre for gruppedynamikken, end Özil er, lyder det fra Ancelotti.

Indtil videre ser Özil ud til at passe fint ind i Arsenal-gruppen. Her har tyskeren lavet tre mål og fem assist i 11 kampe for Arsenal.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere