Slut for Perez? Magnussen-konkurrent angriber McLaren

Det er svært at vise sit potentiale i 'en racer, der er så dårlig', siger McLarens andenkører Sergio Perez

Sergio Perez - her til sponsor-arrangement før Indiens Grandprix - brugte et lignende arrangement i hjemlandet Mexico til at sende stikpiller mod McLaren-teamet og deres racer. (Foto: Manish Swarup/AP)
Sergio Perez - her til sponsor-arrangement før Indiens Grandprix - brugte et lignende arrangement i hjemlandet Mexico til at sende stikpiller mod McLaren-teamet og deres racer. (Foto: Manish Swarup/AP)

Sergio Perez partnerskab med McLaren synes ovre og skillsmissepapirerne allerede underskrevet, som mexicaneren efter en skuffende sæson til et sponsorarrangement i hjemlandet sendte en bredside mod sin arbejdsgiver i Formel 1.

Dermed er vejen ind på McLaren banet for Kevin Magnussen, ligesom det ene velansete motorsportsmedie efter det andet i denne uge allerede har skrevet.

Til en sponsorarrangementet i Mexico City kom Sergio Perez med flere udtalelser af den slags, man næppe bringer på banen, hvis man har en fremtid i teamet, skriver Motorsport.com og citerer blandt andre det spanske nyhedsbureau EFE.

2013-sæsonen beskriver den 23-årige mexikaner som 'den mest skuffende i min karriere', men nøjes ikke med at holde fokus på egne bedrifter eller mangel på samme.

Se også: Guld-Kevin sagde farvel med sejr

Om McLarens mangler sagde Sergio Perez, at sæsonen for det britiske team 'formentlig var den værste i historien'.

Talestrømmen stoppede dog ikke her for Kevin Magnussens konkurrent. Over for sine sponsorer formåede han ikke at holde spydighederne fra munden. Udover den historiske ringe sæson tilføjede han, at det var svært at vise sit potentiale i 'en racer, der er så dårlig'.

- Det er et godt team, det er der ingen tvivl om, og med et meget kompetent mandskab, men jeg synes, de manglede organisation og lidt ydmyghed i forhold til virkeligheden.

- Fordi McLaren er et stort hold, brugte de i løbet af sæsonen lang tid på at indse vores virkelighed. At på en god weekend kunne vi score point - ikke vinde løbene. Holdet brugte lang tid på at forstå det.

Tidligst udmelding om en uge
Dog holder den 23-årige mexikaner lidt igen i forhold til kritik af McLarens teamboss Martin Whitmarsch.

- Jeg synes, Martin er en dygtig leder. Jeg har ikke noget (dårligt) at sige om ham. Men et hold afhænger ikke kun af sin leder, det afhænger af mange andre ting, der ikke var gode nok, sagde Perez.

Se også: Så meget vil Kevin tjene som Formel 1-lærling Så meget vil Kevin tjene som Formel 1-lærling

Force India er allerede nævnt som ny arbejdsgiver for Sergio Perez. Ifølge Motorsport.com kommer der næppe officielle udmeldinger fra McLaren, før efter denne weekends amerikanske grandprix. Banen ligger i Austin, Texas, og dermed det tætteste Sergio Perez kommer på et hjemmebaneløb.

Tolker man på Perez' ord om fremtiden, synes den ikke videre fastlagt.

- Jeg må se, hvad den bedste mulighed er for fremtiden. Før alt andet støtter jeg mit land, og det er, hvad der driver mig fremad, lød den kryptiske udmelding.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere