McLaren bekræfter: Perez takker af

Mexicanske Sergio Perez takker i en pressemeddelelse af i McLaren, der ønsker ham held og lykke i fremtiden

Kevin Magnussen har nu en rival mindre at bekymre sig om i kapløbet mod at blive formel 1-kører. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen har nu en rival mindre at bekymre sig om i kapløbet mod at blive formel 1-kører. (Foto: Jan Sommer)

Mere og mere peger i retning af, at Kevin Magnussen kører Formel 1 næste år.

For selv om McLaren endnu ikke har meldt noget ud om, hvem der skal flankere eks-verdensmester Jenson Button, så har Magnussens største rival, mexicanske Sergio Perez, kastet håndklædet i ringen.

Det fremgår tydeligt af en pressemeddelelse dateret tirsdag, som han dog først sendte ud på sin Twitter-profil onsdag aften.

Kimi Räikkönen har tjent sin ekstreme hyre, fordi han på Lotus blev ansat på en bonusbaseret kontrakt og har præsteret over evne. (Foto: Frank Augstein/AP) Sport og Spil Formel 1's lønkongerSe også: Slut for Perez? Magnussen-konkurrent angriber McLaren

Her forklarer den nuværende McLaren-kører - der for nyligt har kritiseret teamet - at han anser holdet for at være konkurrencedygtigt og velfungerende samt at han altid er blevet bakket op. Han vil give alt i sæsonens to sidste løb - men han erkender til sidst i brevet, at det også er enden på hans tid i teamet.

- Jeg vil ønske holdet alt det bedste i fremtiden. Jeg vil altid være fan af McLaren. I mellemtiden vil jeg fokusere på min egen fremtid med henblik på at sikre min position i den bedst mulige pakke i kampen mod sejre, skriver mexicaneren.

Dermed tyder alt på, at han for fremtiden ikke er en del af McLaren, der dermed synes at have valgt Kevin Magnussen som andenkører.

Til motorsports-sitet Autosport.com bekræfter McLaren-boss Martin Whitmarsh, at Perez ikke fortsætter.

- Først og fremmest vil vi takke 'Checo' for hans venlige udmelding og for at have været en god holdkammerat i 2013.

- Der er stadig to grandprixer at køre, og vores fokus er at score så mange point som muligt.

- 'Checo' har fået mange venner i sin tid hos McLaren - og sammen, som et hold, vil vi gøre vores yderste for at hjælpe ham med at slutte sit år med to gode resultater - specielt her i Austin, hvor han har så mange fans.

- vi ønsker ham held og lykke i fremtiden, og vi er sikre på, at han vil få mange successer fremadrettet, siger Martin Whitmarsh.

Han vil dog ikke bekræfte, at det er Kevin Magnussen, der overtager Perez' sæde ved siden af Jenson Button.

- Hvad angår vores lineup for næste år, så er der ikke blevet indgået nogen 2014-kontraker ud over Jenson, og vi har derfor intet yderligere at annoncere nu. Når situationen udvikler sig, vil vi melde det ud.

Du kan læse Perez' pressemeddelelsen her:

1 af 3 Sergio Perez har formentlig indset, at han ikke er McLaren-kører næste sæson. (Foto: PA)
2 af 3 
3 af 3 Kevin Magnussen har nu en rival mindre at bekymre sig om i kapløbet mod at blive formel 1-kører. (Foto: Jan Sommer)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere