Schumacher takker nej til Lotus

Lotus har tilbudt den gamle mester Michael Schumacher en plads i deres team i sæsonens to sidste løb - men han takkede nej til tilbuddet

Det bliver ikke Michael Schumacher, der skal køre Kimi Räikkönens Lotus-racer i sæsonens to sidste grandprixer. (Foto: AP)
Det bliver ikke Michael Schumacher, der skal køre Kimi Räikkönens Lotus-racer i sæsonens to sidste grandprixer. (Foto: AP)

Den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher har afvist et tilbud fra Lotus om at køre sæsonens to resterende grandprixer som afløser for finske Kimi Räikkönen.

Det oplyser tyskerens manager Sabine Kehm til den tyske avis Bild. Her forklarer hun, at den nu 44-årige Schumacher 'ville have været fit nok, men at han er blevet vant til sit nye liv'.

Schumacher har i to omgange været i sporten, men gik altså for anden gang på pension i slutningen af sidste sæson, efter at han over tre år ikke havde vundet for Mercedes.

Se også: McLaren bekræfter: Perez takker afSe også: Slut for Perez? Magnussen-konkurrent angriber McLaren

Räikkönen går glip af de to sidste løb i USA og i Brasilien på grund af en rygoperation. Han skal næste år køre for Ferrari - Michael Schumachers gamle succes-team.

I stedet spås Räikkönens landsmand Heikki Kovalainen at skulle overtage i de sidste to grtandprixer, selv om også danske Marco Sørensen krydser fingre for at få en opringning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere