Her er Magnussens nye team

McLaren er et af de ældste og mest succesfulde Formel 1-teams nogensinde

McLaren er et af de helt store hold i Formel 1, og det er derfor også et stort klap på skulderen til Kevin Magnussen, at man nu satser på danskeren. (Foto: AP)
McLaren er et af de helt store hold i Formel 1, og det er derfor også et stort klap på skulderen til Kevin Magnussen, at man nu satser på danskeren. (Foto: AP)

12 individuelle verdensmesterskaber og otte konstruktørtitler taler sit tydelige sprog. McLaren er ikke hvilket som helst team i Formel 1-feltet, og dermed er det også store hjulspor, danske Kevin Magnussen nu følger i.

Fra teamets første verdensmester, Emerson Fittipaldi, i 1974 og frem til den seneste triumfator, Lewis Hamilton, der vandt i 2008. Andre store navne som Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Mika Häkkinen og David Coulthard har også været på kontrakt siden århundredeskiftet.

I kulissen er det i dag Martin Whitmarsh, der tegner forretningen. Han tog over efter Ron Dennis i 2009, og har siden sigtet efter at genskabe fordums styrke og true Red Bull og Ferrari. Det store gennembrud ventes at komme i 2015, hvor man skifter motor fra Mercedes til Honda. 2014-sæsonen kan således blive brugt som et langt tilløb, og det er blandt andet i det lys, at man nu satser på Kevin Magnussen.

Se også: Officielt: Kevin klar til Formel 1Kevin Magnussen har altid haft benzin i blodet, og nu står han efter sejren i Formel Renault 3.5 Series på tærsklen til et sæde i Formel 1. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Kevin Magnussen: Man starter som lille og så bliver man stor

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere