Annonce:
Annonce:

Officielt: Kevin klar til Formel 1

Kevin Magnussen har skrevet kontrakt med McLaren

Kevin Magnussen (t.h.) kommer fra og med næste sæson til at repræsentere McLaren i Formel 1 sammen med Jenson Button (t.v.) (Foto: AP)
Kevin Magnussen (t.h.) kommer fra og med næste sæson til at repræsentere McLaren i Formel 1 sammen med Jenson Button (t.v.) (Foto: AP)
Annonce:
Følg Formel 1

Danskeren kører Formel 1 for McLaren fra 2014, bekræfter teamet på sin hjemmeside.

- Vi er begejstrede for, at Kevin vil gøre Jenson følgeskab som McLaren-kører i 2014. Deres aftaler er et vigtigt skridt for os i bestræbelserne på at styrke holdet frem mod 2014-sæsonen, siger teamchef Martin Whitmarsh og kaster adskillige roser efter den nye danske kører.

- Kevin er helt åbenlyst meget talentfuld og meget målrettet, og vi har derfor store forhåbninger til ham. Oven i har, hver gang han har testet vores Formel 1-racer, været meget hurtig og metodisk, og hans tilbagemeldinger været førsteklasses.

Bag sig har Kevin Magnussen massiv succes i rugekassen Renault 3.5-serien, hvilket på ikke er gået ubemærket hen hos McLaren-toppen.

Annonce:

- Måden han vandt VM-serien på var i sandhed fantastisk, ikke bare en demonstration af naturlig fart, men også af hans voksende modenhed og evne til at strukturere og styre en mesterskabssæson, siger Whitmarsh.

Kevin Magnussen kommer hos McLaren til at danne makkerskab med den rutinerede Jenson Button, der vandt VM i 2009, og lige nu er nummer ni i VM-stillingen. Danskeren overtager pladsen efter Sergio Perez, der har haft en turbulent sæson, og endte med ikke at få forlænget sin kontrakt. Det bekræftede mexicaneren i går, hvilket af de fleste blev tolket som en nært forestående udmelding om kontrakt med Kevin Magnussen.

Det kom til at holde stik, og danskeren får dermed både sin drøm om plads i Formel 1-feltet opfyldt og ønske om at det bliver hos McLaren opfyldt. Til uddelt begejstring også for hans far, der reagerede således på Facebook:

Danskerens nye hold har en lang historie i Formel 1, hvor det undervejs er blevet til 12 individuelle VM-titler og otte konstruktørmesterskaber.

Kevin Magnussen: Man starter som lille og så bliver man stor

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: