Op- og nedtur for McLaren da Vettel tog ny pole

Sergio Pérez, der snart bliver afløst af Kevin Magnussen, kørte en flot kvalifikation ved det amerikanske Grand Prix. Jenson Button skuffede, mens Sebastian Vettel hentede en ny pole-position

Det er ikke mange timer siden, at McLaren Mercedes meldte ud, at teamet ville forsøge at hjælpe den snarligt afgående mexicaner, Sergio Pérez, med at finde et nyt hold, når køreren må lade sit nuværende sæde gå til Kevin Magnussen i næste sæson.

Lørdag gjorde den unge mexicaner så det, han selv kunne for at reklamere for sig selv. Efter en imponerende kvalifikation sikrede Pérez sig en plads som nummer syv på gridden til morgendagens amerikanske Grand Prix i Texas.

Se også: McLaren: Synd for Pérez at Magnussen findes

Mindre velkørende var teamkollega Jenson Button, som end ikke præsterede en omgangstid, der var god nok til at sende ham med i den tredje og sidste del af kvalifikationen (Q3).

Den tidligere verdensmester står foran noget af en opgave, når lamperne slukker og starten går i morgen. Button starter således helt nede som nummer 13.

Vild verdensmester
Bedre gik det for Sebastian Vettel, der ikke slapper ikke af, selv om han allerede er blevet Formel 1-verdensmester. Lørdag satte den 26-årige tysker bedste tid i kvalifikationen.

På Circuit of the Americas i cykelrytteren Lance Armstrongs hjemby var Red Bull-bilerne igen de hurtigste. Mark Webber tog andenpladsen, og de to holdkammerater starter dermed forrest i søndagens grand prix.

Se også: McLaren afslører: Derfor blev det Kevin

Franskmanden Romain Grosjean er inde i en god stime for tiden, og Lotus-køreren tog tredjepladsen foran tyskeren Nico Hulkenberg i Sauber.

Se også: Formel 1-chok! Nå nej, Vettel vandt igen ...

Sebastian Vettels pole position bliver hans ottende i denne sæson. Vinder han søndagens grand prix, bliver det også hans ottende sejr i sæsonen. VM-titlen vandt han for fjerde år i træk, da han vandt grand prixet i Indien i oktober.

VM-titlen vandt han for fjerde år i træk, da han vandt grandprixet i Indien i oktober. Det betyder, at der kun er spænding om andenpladsen, og den spænding er også næsten væk efter, at finnen Kimi Räikkönen har trukket sig med en skade.

Lewis Hamilton er nu den eneste, som kan tage andenpladsen fra Fernando Alonso. Hamilton er 42 point efter spanieren, og der er 50 point tilbage at køre om.

Vettel tog pole igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igenHer sætter Sebastian Vettel resten af feltet på plads med en fantomomgang

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere