McLaren: Synd for Pérez at Magnussen findes

McLaren vil hjælpe den fyrede Sergio Perez videre i Formel 1 - han har kun en fejl: At Magnussen findes

Kevin Magnussen (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen (Foto: Jan Sommer)

Da Kevin Magnussen tidligere på ugen skrev under på en kontrakt, der gør ham til McLaren-kører fra 2014, røg en anden på porten. Den 23-årige mexicaner Sergio Perez fik kun et enkelt år i McLaren-Mercedes' Formel 1-stald.

Alligevel vil McLaren-holdet hjælpe Perez videre. For han er stadig god. Magnussen er bare mere interessant.

Se også: McLaren afslører: Derfor blev det Kevin

Sådan lyder det for McLaren-boss Martin Whitmarsh, som igen roser den 21-årige dansker til skyerne i forbindelse med weekendens grand prix i Austin i USA.

- Det handler ikke om, at Perez gjorde noget forkert. Perez' eneste fejl er, at Magnussen eksisterer, siger McLaren-chefen Martin Whitmarsh ifølge Skysports.

Se også: Kevin Magnussen lukker helt ned

- Hvis man går rundt her i pitten og taler med eksperter, vil de sige, at Magnussen er den mest spændende kører uden for Formel 1. Jeg gik rundt og forhørte mig, om nogen ville engagere Magnussen. Det ville ingen. Så gjorde vi det selv.

Martin Whitmarsh kunne også have taget en del ældre og mere erfarne kørere end den danske debutant. Men det ville han ikke, for så kunne han lige så godt have beholdt Sergio Perez.

- Derfor anbefaler jeg ham til andre hold. Han fortjener at være i Formel 1, fortsætter Whitmarsh, som altså kun gav Perez et enkelt år i McLaren-bilen.

Se også: Ekspert: Magnussen er en drøm for dansk motorsport

- Jeg fortryder det overhovedet ikke. For et år siden havde jeg ikke en Kevin. Så simpelt er det, fortsætter han.

Sergio Perez blev lørdag nummer syv i kvalifikationen til søndagens grand prix i Austin, Texas. Dermed starter han foran sin holdkammerat Jenson Button.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere