Dårlig McLaren-stemning: Perez kæmper imod

Mexicaneren Sergio Perez kæmper for at vise, at McLaren ikke skulle have vraget ham for Kevin Magnussen

(Foto: PA)
(Foto: PA)

Sergio Perez gav McLaren-bosserne lidt at tænke over, da han lørdag kørte sig til en syvendeplads i kvalifikationen til søndagens grand prix i Austin.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters var der en anspændt stemning på pressemødet efter kvalifikationen, hvor den mexicanske Formel 1-kører sad ved siden McLaren-chefen Martin Whitmarsh og skulle svare på spørgsmål fra pressen.

Det var McLaren-chefen, som skulle forsvare sin beslutning om at vrage Perez og hente danske Kevin Magnussen over for pressen.

- På et tidspunkt skal man jo tage beslutningen. Vi tog den formelt i sidste uge.

Se også: Op- og nedtur for McLaren da Vettel tog ny pole

- Der er altid en risiko, når man tager en debutant ind. Men vi ville ikke have gjort det, hvis vi ikke mente, at det var en god idé. Vi tog en beslutning, og forhåbentlig kan Kevin leve op til holdets forventninger, siger han.

Sergio Perez har ikke lagt skjul på, at han var skuffet. Det gjorde han heller ikke efter sin demonstration i kvalifikationen, hvor han kørte hurtigere end holdkammeraten Jenson Button. Sidstnævnte blev nummer 13 i kvalifikationen.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg gennemgår en svær tid. Jeg er færdig på holdet. Det kom som et chok for mig. Jeg havde slet ikke forventet det, men det er Formel 1 og tingene kan ændre sig hurtigt, siger den 23-årige mexicaner.

Se også: McLaren: Synd for Pérez at Magnussen findes

Hvis han ikke finder et nyt sæde i Formel 1, vil Sergio Perez muligvis forsøge sig i den amerikanske IndyCar-serie.

- Jeg vil ikke være i Formel 1 bare for at være der. Det skal være på et hold, hvor jeg kan fortsætte med at vise mit potentiale og fortsætte med at køre om titlen.

Grandprixet på Circuit of the Americas i Texas-byen Austin bliver kørt senere søndag. Sebastian Vettel, som allerede er verdensmester, starter i pole position.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere