Formel 1-kører trækker i land efter kritik

Pastor Maldonado fortryder sine vredesudbrud mod Williams, som han forlader efter denne sæson

28-årige Pastor Maldonado i sin Williams-racer. (Foto: AP/Eric Gay)
28-årige Pastor Maldonado i sin Williams-racer. (Foto: AP/Eric Gay)

Pastor Maldonado erkender, at han gik for vidt i kritikken af sit Williams-team under weekendens Formel 1-grandprix i Austin i USA, hvor han bl.a. erklærede, at de seneste tre år havde været de værste i hans karriere, og indikerede, at Williams-teamet favoriserede holdets anden kører, Valtteri Bottas.

- Nogle gange bliver man for stresset og tænker kun på nuet, men der ligger altid noget bag, og efter tre år eksploderer man, forklarer venezuelaneren til motorsportsmagasinet Autosport.

- Min kritik var forkert, for jeg respekterer dem efter tre år, og de respekterer mig, siger Maldonado, der kort før weekenden havde oplyst, at han forlader Williams-teamet efter denne sæson.

Se også: Hvad havde de røget? McLaren i pinlig flag-skandale

Det havde ifølge ham selv været med til at stresse ham, sammenholdt med, at nogle folk i teamet måske havde ændret attitude i forhold til ham efter offentliggørelsen af afskeden - og naturligvis, fordi Williams har haft en skuffende sæson.

- Vi havde nok forventet mere efter en god sæson sidste år, erkender Pastor Maldonado, hvis fremtid fortsat ikke er på plads, men han nævnes som en mulighed hos både Lotus og Sauber.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere