Hvad havde de røget? McLaren i pinlig flag-skandale

- Det var en beklagelig hændelse og pinligt for os, sagde McLaren-boss Martin Whitmarsh

Egentlig var det ment som en lille charmeoffensiv fra McLaren oven på fyringen af mexikanske Sergio Perez. Til ære for de mange hispanics til det amerikanske grandprix i Austin i Texas havde McLaren indkøbt et større parti mexicanske flag.

Det ville dog have været en god idé, hvis de havde set dem fysisk, før de blev indkøbt.

Mexicos flag er grønt, hvidt og rødt med et ørne-logo i midten. Uheldigvis inkluderede McLarens indkøbte flag også en marijuana-plante.

Se også: McLaren-boss: Vi havde advaret Perez om Mini-Mag

Det lokale mexicanske konsulat i Texas klagede til Formel 1-arrangørerne, og flagene blev pillet ned. Efterfølgende måtte McLaren sende en officiel undskyldning til den mexicanske regering.

- Det var en beklagelig hændelse og pinligt for os, sagde McLaren-boss Martin Whitmarsh til blandt andre The Mirror.

Se også: TV: Hør Vettels kærlighedserklæring til teamet

- Som du kan forestille dig, var det ikke et officielt McLaren-produkt. Det var en tredjepart gennem en agent, så et stykke vej fra os.

- En fejl var lavet. Det var pinligt, så vi trak produktet fra tilskuerrækkerne. Vi styrer ikke tilskuerpladserne, men ikke desto mindre gik vi ud og gjorde det, sagde Whitmarsch.

Sergio Perez er færdig hos McLaren med udgangen af denne sæson. Som bekendt overtager danske Kevin Magnussen sædet fra næste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere