TV: Se Red Bulls vilde pitstop-rekord

Formel 1-teamet meddeler, at Mark Webbers pitstop blev klaret på under utrolige to sekunder

Red Bull leverer hurtige pitstop (Arkivfoto: AP)
Red Bull leverer hurtige pitstop (Arkivfoto: AP)

Det kører som smurt i energidrik for Formel 1-mandskabet Red Bull.

Sebastian Vettel er for længst blevet kåret som verdensmester for fjerde år i træk, og teamet har også sat sig sikkert på tronen i kampens om konstruktørernes verdensmesterskab.

Vettel vandt - Magnussens makker får trøstepoint

Vettel er fortsat fuldstændig altdominerende på Formel 1-banerne, og i weekenden satte han ny rekord med sin ottende Grand Prix-sejr i træk.

Men det var faktisk ikke den eneste rekord, som Red Bull satte. I hvert fald ikke, hvis man skal tro teamet selv.

På deres hjemmeside meddeler mandskabet, at de efter alt at dømme har sat ny tidsrekord for et pitstop, idet Mark Webber holdt stille i under to sekunder.

Rekord-Vettel efter sejr: Jeg mangler ord

- Det var en formidabel holdpræstation i dag. At Sebastian satte ny rekord for flest sejre i træk, er en fantastisk præstation, og at ende på podiet sammen med Mark, som forsøgte alt på de afsluttende omgange, gav holdet en fantastisk podieplacering ved USA's Grand Prix. At opnå det resultat foran så mange af vores partnere og fans, ligesom at sætte en potentiel ny pitstop-rekord ved Marks stop, fuldendte en fantastisk weekend for hele holdet, lyder det på teamets egen hjemmeside.

Red Bulls egen tid på Webbers pitstop er på utrolige 1.923 sekunder, og slår derfor sandsynligvis den hidtige rekord, der lød på 2,05 sekunder.

Se Red Bulls rekord-hurtige pitstop i TV-klippet øverst oppe