Vennerne afslører: Kevin er kold som is

- Han kommer ikke til at skuffe nogen, siger Kevin Magnussens fætter om den danske Formel 1-rookie

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)

Kevin Magnussen lader sig ikke tynge af de tårnhøje forventninger, der bliver lagt på hans unge skuldre, når han næste år får sin debut i Formel 1 for McLaren Mercedes.

For hans koldblodighed bag et rat står i skærende kontrast til de brandvarme Formel 1-motorer, der kan nå en temperatur på op til 1000 grader.

- Det største pres er det pres, han lægger på sig selv. Når han sætter sig noget for, så får han det altid gjort, siger Kevin Magnussens fætter, Dennis Lind, til Ekstra Bladet og fortsætter.

- Nu har jeg kørt mod Kevin i flere gokart-løb og i Formel Ford, og det eksterne pres har aldrig betydet noget for ham. Så det tror jeg heller ikke, at det kommer til, når han skal køre Formel 1.

Se også: Økonom: Magnussen overhaler Wozniacki

Kan man sige, at han er kold som is?

- Det synes jeg godt, man kan. Han kommer i hvert fald ikke til at skuffe nogen.

Hans tidligere danske konkurrent i Formel Renault 3.5-serien, Marco Sørensen, er heller ikke nervøs for den kommende Formel 1-kører.

- Hvis du ikke kan håndtere pres oppe i det game, er det ikke det rigtige sted at være. Så jeg tror ikke, at det bliver noget problem for Kevin, siger han til Ekstra Bladet.

Se hvordan sportens største stjerner klarede deres debutsæson i Formel 1 i EKSTRA

(Foto: AP) Plus 10 F1-stjerners debut

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere