Alonso frygter Vettel-smæk endnu et år

Ferrari-køreren frygter, at Red Bull vil fortsætte dominansen i den kommende sæson

I anden halvdel af sæsonen har Red Bull-raceren og Sebastian Vettel været i en klasse for sig. (Foto: Luca Bruno/AP)
I anden halvdel af sæsonen har Red Bull-raceren og Sebastian Vettel været i en klasse for sig. (Foto: Luca Bruno/AP)

Set med Kevin Magnussens McLaren-teams øjne kan 2014-sæsonen næsten ikke ende lige så ringe som den indeværende, der slutter søndag i Brasilien.

Resultaterne har været historisk ringe på grund af en racer uden chance for at konkurrere med Red Bull - og de øvrige topteams i øvrigt.

Se også: Rekord-Vettel efter sejr: Jeg mangler ord

Selv om 2014 byder på markante regelændringer kan der stadig gå minimum et år, før nogen formår at fravriste Red Bull og Sebastian Vettel verdensmesterskabet, mener Fernando Alonso.

Ferrari-køreren frygter, at Red Bull vil dominere ind i næste sæson.

- Red Bull har en fordel på et sekund, så de kan putte hvilken som helst udstødning eller motor i bilen, og de ender stadig på pole position, siger Fernando Alonso til BBC.

(Foto: AP) Plus 10 F1-stjerners debut

I denne sæson har Red Bull blandt andet været overlegne, når det gælder en særlig teknologi, som udnytter udstødninggas til aerodynamik og til at skabe downforce. Denne teknologi må ikke bruges i 2014-sæsonen, men trods ny teknisk direktør hos Ferrari, James Allison som er kommet til fra Lotus, erkender Fernando Alonso, at der kan gå lidt tid med at komme på omgangshøjde.

Ferrari og Alonso var en reel udfordrer til Sebastian Vettel ind til midten af Formel 1-sæsonen. Herefter har den snart firedobbelte tyske Formel 1-verdensmester vundet otte grandprix i træk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere