Vraget af McLaren: Jeg får et nyt Formel 1-sæde

Mexicaneren Sergio Perez føler sig 95 procent sikker på, at han får et nyt Formel 1-sæde inden næste sæson

Der er ikke nogen grund til at tage sig til hovedet, for Perez er meget tæt på at få endnu en chance i Formel 1. (Foto: David Davies)
Der er ikke nogen grund til at tage sig til hovedet, for Perez er meget tæt på at få endnu en chance i Formel 1. (Foto: David Davies)

Sergio Perez blev aldrig en succes hos det hæderkronede McLaren Mercedes-team.

Derfor er den 23-årige mexicaner allerede blevet erstattet efter én sæson i det varme sæde, eftersom Kevin Magnussen kom ind fra højre og slog den næsten jævnaldrende konkurrent af pinden.

Se også: McLaren: Synd for Pérez at Magnussen findes

Men vragningen har ikke fået Perez til at tabe håbet om en fremtid i Formel 1, han har nemlig stadig stor tro på egne evner.

- Min fremtid ser helt sikkert bedre ud end for syv dage siden, og det er positivt. Men som vi allesammen ved, er der ikke noget, der er sikkert i Formel 1. Trods det, tror jeg på, at jeg vil få et godt sæde, som vil bevare min motivation for at opnå mine mål, siger Sergio Perez til Press Association.

Selv om Sergio Perez føler sig ret sikker på, at han kan få et nyt sæde, er der dog stadig en vis usikkerhed om hansFormel 1-fremtid.

- Jeg vil sige, at der er 95 procents chance (for at få et sæde, red.). Men de 5 procent, der er tilbage, er stadig en stor del i Formel 1. Det kan godt være, at det ikke lykkedes, men jeg er overbevist om, at det nok skal finde en plads, siger han.

Se også: Dårlig McLaren-stemning: Perez kæmper imod

Eftersigende skulle Perez stadig have en dør åben hos Sauber-teamet, selv om han forlod teamet før denne sæson for at køre for McLaren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere