Her er Buttons store krav til Kevin

Jenson Button er glad for sin nye makker hos McLaren - så'n da

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Den tidligere Formel 1-verdensmester Jenson Button har ikke ligefrem rendt rundt med armene over hovedet i ren begejstring over McLarens valg af 21-årige Kevin Magnussen som andenkører på det britiske team, men lidt roser til danskeren bliver det dog til overfor SkySports i et større interview, som tv-stationen viser i morgen. Men roserne er pakket godt ind.

Se også: Vraget af McLaren: Jeg får et nyt Formel 1-sæde

- Jeg skal være klar til at hjælpe ham, for det kommer til at hjælpe mig. Hvis han bare hopper ud af bilen til vinter og siger, 'den er ok', så hjælper det mig ikke det mindste.

Han virker meget hurtig og lærenem

- Han skal køre lige så mange dage som mig over vinteren, så han er nødt til at have forståelsen for, hvad han kan gøre med en F1-bil. Man kan så meget mere med en F1-racer, end i den serie han lige har vundet, så han er nødt til at lære så hurtigt som muligt. Han virker meget hurtigt og lærenem. Det er rigtig godt, for jeg har brug for en, der kan give god feedback og en, jeg kan stole på, siger Jenson Button blandt andet om Kevin Magnussen.

Se også: Her er weekendens fedeste sport i tv

Og Button er meget spændt på at se, om Mini-Mag har den psyke, der skal til at klare sig i motorsportens kongeklasse.

Se også: Alonso frygter Vettel-smæk endnu et år

- Jeg ved, hvor spændt han kommer til at være. Hans første grand prix og så i en McLaren - der er ikke mange, der får den chance. Lewis (Hamilton, red.) gjorde, og han fik det meste ud af det. Det kan let gå den anden vej, men forhåbentlig er Kevin psykisk stærk nok til, at det kommer til at gå godt for ham.

- Det bliver interessant at se hvordan, han klarer sig, lyder det fra Button.

Se også: Kig op, Kevin: Så lækre er Formel 1's babes

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere