Kig op, Kevin: Så lækre er Formel 1's babes

Motorsportens ungkarle er i høj kurs blandt verdens skønheder

Nicole Scherzinger - med det fulde navn Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger - har været et yndet mål for fotograferne omkring Formel 1-cirkusset, og var da også et smukt blikfang for kæresten Lewis Hamilton ind til de - igen - gik fra hinanden tidligere i år. Ud over at være Hamiltons eks, så er hun endnu mere kendt som forsanger i The Pussycat Dolls. (Foto: Polfoto)
Nicole Scherzinger - med det fulde navn Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger - har været et yndet mål for fotograferne omkring Formel 1-cirkusset, og var da også et smukt blikfang for kæresten Lewis Hamilton ind til de - igen - gik fra hinanden tidligere i år. Ud over at være Hamiltons eks, så er hun endnu mere kendt som forsanger i The Pussycat Dolls. (Foto: Polfoto)

Formel 1 er ikke bare motorsportens fuldblodsklasse, den er også yderst varmblodig og ungkarle er jaget vildt af skønheder overalt, hvor feltet kommer frem.

Dermed skal Danmarks nye stjernefrø, Kevin Magnussen, ikke kun vise koldblodighed og overblik, når han navigerer uden om chikaner, men også, når det gælder slalomkørsel blandt langbenede skønheder.

Stort set hele det aktuelle felt er allerede afsat, og dermed blevet populære ofre for papparazzier, hvad enten de sidder bag rattet i en racer eller ej.

Af samme årsag er mange af kvinderne ikke ligefrem fremmed over for fotografernes blitzlys. Her er modeller, tv-folk og sangerinder. Se en stribe af dem i galleriet over artiklen.

Og så er der alligevel undtagelser. Sebastian Vettels mangeårige kæreste, Hanna, dukker sjældent op i billedserier, og det samme kan siges om Max Chiltons kæreste, Chloe. Hun er faktisk langt fra nogen linselus, selvom skønheden ikke fornægter sig.

Udover at have en universitetsuddannelse, så er hun meget glad for at strikke.<br /><br /><p>Og som det fremgår af ovenstående med fuld opbakning fra hendes formel 1-kørende mand, der debuterede i denne sæson og på forhånd blev udråbt som feltets nye hjerteknuser. Kæreste eller ej.</p><p>Den rolle kan Kevin Magnussen og de andre, nye unge stjerner i feltet så overtage, når det går løs i 2014.</p><a id="_cc6f2469-4e47-4cc2-921d-a4324da41c2a" href="https://ekstrabladet.dk/plus/sportogspil/article4505222.ece">Her er hun - Europas lækreste fodboldkone ... og 54 andre</a><br /><br />
1 af 11 Kevin Magnussens nye makker, Jenson Button, har kastet sin kærlighed på Jessica Michibata. Den argentisk-japanske fotomodel har været kæreste med Button siden 2009. Kan ofte ses i og omkring pitten i forbindelse med Formel1-løbene. Ved siden af er hun blandt andet blikfang for TAG Heuer. (Foto: Vincent Thian/AP)
2 af 11 Chloe Roberts mødte Max Chilton for fire år siden. Hun er har en universitetsuddannelse inden for kunst og design ved The University of the Arts i London. (Foto: All Over Press)
3 af 11 Laura Jordan deler bolig med Force Indias Paul di Resta i Monaco. Vennekredsen tæller andre Formel 1-kvinder som Jenson Buttons kæreste Jessica Michibata. Ud over at være kæreste med Paul di Resta er hun også hans personlige assistent. og med til at holde styr på hans aftaler, rejser, hotelophold og kalender i almindelighed. (Foto: All Over Press)
4 af 11 Jennifer Becks mødte sin kæreste Adrian Sutil i forbindelse med Stefan Raabs Stock-Car-Challenge i Veltins-Arena i Schalke. Hun var ansat i tv-produktionsselskabet Brainpool. Det var i 2007. I dag bor de sammen i Schweiz, og hun fungerer blandt andet som hans personlige asssistent. (Foto: All Over Press)
5 af 11 Sebastian Vettel har gennem flere år været kæreste med Hanna Prater, som dog holder relativt lav profil, og ses ikke så tit i pitten i forbindelse med løb. Måske fordi Vettel føler, at det er en distraktion. Den tysk-engelske blondine mødte Vettel allerede i gymnasiet og de har været par siden 2007. Længe før Vettel tog hul på sin kometkarriere i Formel 1. Hun har studeret tekstil-design på universitetet i Baden-Wurttemberg. (Foto: Manu Fernandez/AP)
6 af 11 Rigmandsdatteren Anna Rafaela Bassi har slået kløerne i Felipe Massa. Parret mødte hinanden i 2002 og blev gift i 2007. Sammen har de sønnen Felipinho fra 2009. Hun er ud af en velhavende brasiliansk familie, der har tjent sine penge på modetøj. (Foto: Valery Hache/AP)
7 af 11 Finske Kimi Räikkönen giftede sig i 2004 med Jenni Dahlman. Medieforlydender tidligere i år er gået på, at parret er blevet separeret, men det er ikke bekræftet. Jenni er tidligere finsk fotomodel og vandt Miss Scandinavia i 2001. I 2005 valgte hun at skifte modelkarrieren ud med ridning. Har siden 2007 været medejer af den meget eksklusive klub Bläk i Helsinki. (Foto: Jan Lonnberg/AP)
8 af 11 Williams-køreren Pastor Maldonado med sin kæreste Gabriella Tarkany. Hun er, ligesom Maldonado, født i Venezuela. Mødte den unge motorkører, mens hun arbejdede som videojournalist og han stadig kørte gocart. For i dag tiden til at gå med blandt andet at synge. (Foto: Lai Seng Sin/AP)
9 af 11 Raquel del Rosario blev gift med Fernando Alonso i 2006, men de blev skilt i 2011. Hun er forsanger i El Sueño de Morfeo, der blandt andet kunne opleves ved det internationale melodi grand prix i Sverige tidligere i år. Hun er i dag gift med filminstruktøren og fotografen Pedro Castro. (Foto: Janerik Henriksson/AP)
10 af 11 Fernando Alonso var ikke single så længe efter skilsmissen fra Raquel del Rosario. Siden midten af 2012 har han dannet par med den russisk model Dasha Kapustina. Ud over at hun har læst HR på et universitet i Vladivostok, så har hun arbejdet som model for blandt andet Karl Lagerfeld, Gucci, Dior og Chanel. (Foto: Luca Bruno/AP)
11 af 11 Nicole Scherzinger - med det fulde navn Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger - har været et yndet mål for fotograferne omkring Formel 1-cirkusset, og var da også et smukt blikfang for kæresten Lewis Hamilton ind til de - igen - gik fra hinanden tidligere i år. Ud over at være Hamiltons eks, så er hun endnu mere kendt som forsanger i The Pussycat Dolls. (Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere