Kevin og Tom K. på scenen foran Formel 1-legender

...men det var Sebastian Vettel, der blev kåret som årets motorsportsnavn ved Autosport Awards søndag

Kevin Magnussen kører næste sæson for McLaren i Formel 1. (Arkivfoto: Jan Sommer/Polfoto)
Kevin Magnussen kører næste sæson for McLaren i Formel 1. (Arkivfoto: Jan Sommer/Polfoto)

Mange af motorsportens største stjerner havde fundet vej, da Autosport Awards søndag aften blev afviklet i Grosvenor House i det centrale London.

Og blandt folk som Sebastian Vettel, Romain Grosjean, Niki Lauda og Sir Stirling Moss var også en dansker.

Kevin Magnussen var inviteret med som vinder af Formel Renault 3.5-serien 2013 - og som fremtidig McLaren-kører.

Og ikke nok med det.

Se også: Formel 1-grandprix siger godnatSe også: Magnussens makker glæder sig til 2014

Magnussen blev sågar også hevet på scenen og interviewet foran hele baduljen af stjerner og legender. Det var kort, men Formel 1-håbet nåede cirka 23.15 at fortælle, at det bliver fantastisk at skulle køre for McLaren næste år.

Han var ikke eneste dansker med en andel i showet. Også Tom Kristensen var med - og opnåede som ventet en hyldest for sin optræden under Le Mans i juni.

Den nidobbelte mester modtog prisen 'Innes Ireland Trophy', der uddeles af British Racing Drivers Club. Den modtog Tom Kristensen for sin eksemplariske måde at optræde på i forbindelse med sejren.

Samtidig tildeltes han i selskab med kollegaerne Allan McNish og Loïc Duval 'The Silverstone - Le Mans Challenge Award'. Den gives til de kørere, der samlet set har gjort det bedst i FIA WEC-løbene på Silverstone og Le Mans.

Størst hyldest og hæder tilfaldt ikke overraskende Sebastian Vettel.

Tyskeren hentede for få uger siden sin fjerde VM-titel i Formel 1 i træk. Og han blev som ventet kåret som 'International Racing Driver of the Year' foran Fernando Alonso, Scott Dixon, Lewis Hamilton, Jimmie Johnson og Kimi Raikkonen.

0 kommentarer
Vis kommentarer