Formel 1-stjerne efter uheld: 'Jeg har brug for noget toiletpapir'

Mercedes' Nico Rosberg kørte af banen med 320 km/t i Bahrain, fordi dækket sprang - dækfabrikanten Pirelli afviser problemer med sikkerheden

Tyske Nico Rosberg slap heldigt fra et uheld under en testkørsel i Bahrain (Foto: AP)
Tyske Nico Rosberg slap heldigt fra et uheld under en testkørsel i Bahrain (Foto: AP)

Det går ikke særlig godt for dækfabrikanten Pirelli.

I løbet af et farceagtigt Grand Prix på Silverstone i juni sprang fire Pirelli-dæk - blandt andet førende Lewis Hamiltons. Og nu er den gal igen.

Mercedes-stjernen Nico Rosberg kørte torsdag galt med 320 km/t i en test i Bahrain, da et Pirelli-dæk pludselig sprang.

'Snurrede lige rundt med fuld fart. 320 km/t på langsiden i Bahrain, fordi mit dæk sprang uden varsel. Takket være det har jeg brug for noget toiletpapir', skrev Rosberg efter uheldet, der var ved at få tyskeren til at skide i bukserne.

Se også: Endnu et Formel 1-sæde besat

Rosbergs tweet fik ikke lov at overleve længe i cyberspace. Dæk, der sprænger, er et følsomt emne for Pirelli, og Rosbergs tweet fik kun lov at leve i et par minutter, inden det blev slettet.

Pirelli har siden i en pressemeddelelse nedtonet episoden, der skete på tredjedagen af de private test i Bahrain. Ifølge dækfabrikanten vil der ikke være sikkerhedsproblemer med de dæk, som Formel 1-kørerne kommer til at køre med i næste sæson.

2014-sæsonen, der som bekendt har danske deltagelse i skikkelse af McLarens Kevin Magnussen, starter i Melbourne 16. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer