Advarer Magnussen mod jetset-fordærv

Det er nemt at blive lokket i fordærv, advarer en Formel 1-ekspert Kevin Magnussen

Kevin Magnussen træder ind på den allerstørste scene, når han til næste år skal køre Formel 1 for McLaren. Det er en verden, hvor penge, prestige og popularitet går hånd i hånd med fest, farver og fristelser. Det kan være en svær balancegang for Formel 1’s feterede stjerner. Her ses Magnussen med teamkollega Jenson Button. (Foto: SP)
Kevin Magnussen træder ind på den allerstørste scene, når han til næste år skal køre Formel 1 for McLaren. Det er en verden, hvor penge, prestige og popularitet går hånd i hånd med fest, farver og fristelser. Det kan være en svær balancegang for Formel 1’s feterede stjerner. Her ses Magnussen med teamkollega Jenson Button. (Foto: SP)

Formel 1 er en verden, hvor penge, prestige og popularitet går hånd i hånd med fest, farver og fristelser. Det kan være en svær balancegang for Formel 1’s feterede stjerner.

Flere eksperter mener, at Lewis Hamilton ikke har fundet den balancegang. Efter han braged ind på F1-scenen med sin andenplads i VM i 2007 og verdensmesterskabet året efter, har den dygtige brite måtte se langt efter flere podier.

- Jeg synes, at Lewis Hamilton har mistet jordforbindelsen en lille smule, fordi han har fået for travlt med at være en stjerne uden for racerbanerne. Hans indtræden i Formel 1 var fantastisk, og hans talent var enestående. Så ville han være filmstjerne eller rapper eller noget i den dur. Folk ønsker, at deres sportsstjerne er 100 % fokuseret på at være sportsstjerne, har den tidligere Formel 1-kører Eddie Irvine således for nyligt sagt til Belfast Telegraph.

Forholdet til Pussycat Dolls-kæresten Nicole Scherzinger får Lewis Hamilton til at miste fokus på sin sport, men han er vild med hende. (Foto: AP) Sport og Spil Lewis Hamilton: Kevin-konkurrents vilde jetset-liv

Selvom han har haft succes, så advarer Daily Mirros Formel 1-ekspert Kevin Magnussen om at lære for meget af Hamiltons Formel 1-ageren.

- Man skal passe på. Livet ændrer sig helt vildt, når man træder ind i Formel 1. Opmærksomheden er større, medierne mere interesserede i én, der er uendelige fester og invitationer. Lewis er en lektie at lære fra for alle nye kørere. Selvom han har succes, så har han også trådt i flere fælder, og det kan være svært at få en ny chance, advarer Mirror-korrespondenten.

- Lewis er en advarsel for kørere som Kevin. Hans celebrity-livsstil kostede ham resultater, og selvom han fik succes som rookie, så steg succesen og berømtheden ham lidt til hovedet, og den fælde skal Magnussen passe på med at gå i, advarer Daily Mirrors korrespondent.

Kevin Magnussen kommer ind i Formel 1 på samme måde som Hamilton. Næste år skal den ugne dansker forsøge at kopiere Hamiltons rookie-år i McLaren.

Kevin Magnussen sammen med sin far Jan Magnussen. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Forfulgt af tragedier(Foto: AP) Plus 10 F1-stjerners debutKimi Räikkönen har tjent sin ekstreme hyre, fordi han på Lotus blev ansat på en bonusbaseret kontrakt og har præsteret over evne. (Foto: Frank Augstein/AP) Sport og Spil Formel 1's lønkonger

1 af 3 Lewis Hamilton er en af de talentfulde kørere, der til tider ikke har kunne balancere popularitet og professionalisme. (Foto: AP)
2 af 3 Kevin Magnussen skal kun kopiere Lewis Hamiltons bedrifter på banen - ikke dem udenfor (Foto: PA)
3 af 3 Kevin Magnussen træder ind på den allerstørste scene, når han til næste år skal køre Formel 1 for McLaren. Det er en verden, hvor penge, prestige og popularitet går hånd i hånd med fest, farver og fristelser. Det kan være en svær balancegang for Formel 1’s feterede stjerner. Her ses Magnussen med teamkollega Jenson Button. (Foto: SP)
0 kommentarer
Vis kommentarer