Nyt om Schumacher tirsdag middag

Lægerne ventes at komme med nyt om Formel 1-verdensmesterens tilstand efter voldsom skiulykke

Lægerne på hospitalet i Grenoble kommer med en status på Michael Schumachers tilstand ved middagstid tirsdag. (Foto: AP)
Lægerne på hospitalet i Grenoble kommer med en status på Michael Schumachers tilstand ved middagstid tirsdag. (Foto: AP)

Den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher svæver på andet døgn mellem liv og død på hospitalet i Grenoble efter weekendens voldsomme skiulykke.

Lægerne på hospitalet ventes at komme med nyt om den 44-årige Michael Schumachers tilstand ved middagstid tirsdag.

Den nærmeste familie er ved racerkørerens side, ligesom fans og verdenspressen venter på nyt uden for hospitalet i den franske by vest for Alpe d'Huez.

Formel 1-verdensmesteren holdes i kunstigt koma, og lægerne betegner hans tilstand som kritisk. Schumacher er blevet opereret efter den voldsomme skiulykke, som skete under en familieferie i de franske alper.

Se også: Dansk OL-atlet: Så farligt var Schumachers offpiste-show

Tyskeren styrtede søndag formiddag i et off piste-område i Meribel og slog hovedet på en sten. Meldingen fra lægerne var mandag, at Michael Schumacher havde været død, hvis han ikke havde haft hjelm på.

De turde mandag ikke at sige noget om Formel 1-legendens chancer for at overleve det dramatiske styrt, hvor han har pådrog sig mange blodansamlinger og læsioner i hjernen. Ifølge tabloidavisen Bild flækkede Schumachers hjelm ved styrtet.

Han blev først bragt ind på sygehuset i Albertville-Moutiers, men blev siden sendt videre til Grenoble.

Schumacher blev verdensmester i 1994 og 1995 med Benetton, mens han fra 2000 til 2004 vandt VM-titlen fem gange i træk med Ferrari.

Schumacher indstillede endegyldigt sin karriere for et år siden. Han bliver 45 år 3. januar og har to teenagebørn med hustruen Corinna.

Se også: Hård dom: Schumacher kan blive en grøntsag

0 kommentarer
Vis kommentarer