Forklædt som præst: Ville snige sig ind til Schumacher

En journalist forklædt som præst forsøgte her til formiddag at snige sig ind til Michael Schumacher, der stadig ligger i koma

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Som journalist forsøger man altid at være først ude med den gode historie. Men nogle journalister er desværre bare lidt for ivrige og kreative i forsøget på at være 'hurtigst' med det nye.

Det fandt man ud af på det seneste pressemøde, der blev afholdt tirsdag eftermiddag i forbindelse med Michael Schumachers skiulykke i de franske alper.

Efterfølgende fortalte Michael Schumachers presserådgiver, Sabine Kehm, en hovedrystende historie.

Se også: Så hurtigt kørte Schumacher ved ulykken

En journalist forklædt som præst forsøgte angiveligt at snige sig ind til Schumacher på operationsbordet. Det skriver engelske Independent. Og historien bekræftes altså at Sabine Kehm.

Hvem journalisten er, og hvad hans plan med præsteudklædningen var, vides ikke.

Der har været enorm medieinteresse for Michael Schumacher og hans tilstand siden ulykken. Og det har åbenbart fået én til at tage ufine metoder i brug for at komme i nærheden af den syvdobbelte Formel 1-legende.

Lægerne opfordrede ved pressemødet medierne til at være endnu mere tilbageholdende og undgå at drage for tidlige konklusioner om den tidligere Formel 1-kørers muligheder.

Schumacher er indlagt på hospitalet i Grenoble efter sit frygtelige styrt på offpisten i i skisportsområde Méribel,. Det resulterede uheldigvis i en livstruende hjerneblødning, efter tyskeren slog hovedet mod en sten.

Se også: Hård dom: Schumacher kan blive en grøntsag

I bedring - men stadig i livsfare
På formiddagens pressemøde kunne lægerne omkring Schumacher berette, at det går bedre med tyskeren, som stadig ligger i kunstigt koma, efter den anden operation for for en hjerneblødning.

- Situationen er en smule forbedret efter et nyt indgreb, sagde kliniklederen Jacqueline Hubert.

- Efter en ny scanning kan vi se, at Schumachers tilstand har forbedret sig, forklarede Hubert ifølge bild.de. og understregede samtidig, at situationen skal følges time for time for at sikre, at Schumachers tilstand stabiliseres.

Se også: Rystende besked: Tør ikke sige, om Schumacher overlever

0 kommentarer
Vis kommentarer