Schumacher-fans raser mod ufølsom Hamilton

Lewis Hamiltons billeder fra sin skiferie kun få dage efter Schumachers ulykke bliver bestemt ikke vel modtaget

Den tidligere syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher ligger stadig i koma i Grenoble, men derfor kan man godt blive centrum for en lille 'krig' på internettet.

Det er fans af Schumacher, der er blevet rasende på den tidligere Formel 1-verdensmester Lewis Hamilton, der ifølge Schumachers fans har lagt ufølsomme billeder på internettet.

Hamiltons brøde består i, at han har lagt billeder fra en skiferie på sin Instagram-konto.

</p><p>Billederne viser Lewis Hamilton på ski uden hjelm, og det faktum samt at billederne er lagt på nettet, mens Schumacher kæmper for sit liv på hospitalet har affødt flere rasende kommentarer på Lewis Hamiltons konto.</p><p>- Skam dig, lyder en kommentar til et af billederne, mens en anden lyder:</p><p>- Meget ufølsomt en tidligere racerkørers nuværende tilstand taget i betragtning.</p><p><iframe src="//instagram.com/p/ilN3BIr04A/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>Der er dog en detalje eller to, der er værd at bemærke, inden man som Scumacher-fan farer i flint over Hamiltons billeder. Primært er det billeder af langrendsture, hvor hjelme er et ualmindeligt sjældent syn, og Hamilton er på skiferie med sin familie, så han kunne tage sin spastisk lammede bror med ud i hans specieltfremstillede skistol.</p><p>Derfor er der også nogle af Hamiltons følgere, der har bakket englænderen op og bedt de sure Schumi-fans om at slappe af.</p><p>Et enkelt af billederne viser dog Hamilton på en alpin tur, men her er både han og broren iført hjelme.</p><p><iframe src="//instagram.com/p/ilO-nIL04x/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>- Dette var juledag. Jeg tog min bror med ud i hans skistol, han klarede sin første sorte løjpe. Han gjorde det fantastisk! Det er en velsignelse at være sammen med ham og min familie. Gud er god!!</p><p>På Twitter har Lewis Hamilton dog udtryk sin klare støtte til sin tidligere kollega på racerbanerne verden over.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Mine &amp; my families prayers &amp; thoughts are with Michael &amp; his family. I wish him a quick recovery. God Bless him. The Hamiltons</p>— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) <a href="https://twitter.com/LewisHamilton/statuses/417692628126543872">December 30, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br />

0 kommentarer
Vis kommentarer