Her løftes sløret for Kevins nye legetøj

McLaren Mercedes har offentliggjort datoen, hvor teamet vil præsentere dets nye Formel 1-bil

Kevin Magnussen løftede mange triumfer forrige sæson i Formel Renualt 3,5-serien. Snart løfter hans McLaren-team sløret for danskerens nye racerbil. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen løftede mange triumfer forrige sæson i Formel Renualt 3,5-serien. Snart løfter hans McLaren-team sløret for danskerens nye racerbil. (Foto: Jan Sommer)

Formel 1-sæsonen nærmer sig med hastige skridt, og mekanikere og ingeniører hos de respektive teams kæmper i øjeblikket mod tiden i håb om at få de nye køretøjer klar til den første test, der finder sted 28. januar på Jerez-banen i Spanien.

Her vil størstedelen af Formel 1-feltet for første gang i 2014 lade de nye motorer tale i åbent forum, og ved denne lejlighed bliver det derfor muligt at se konkurrenterne an.

To danske Formel 1-kørere i 2014?

McLaren Mercedes er et af holdene, som tager turen til Spanien, men allerede fire dage inden den officielle testkørsel vil det være muligt for omverdenen at stifte bekendtskab med den bil, Kevin Magnussen skal forsøge at køre til triumfer i sin første sæson i Formel 1.

Det fremgår af teamets offcielle Twitter-profil, der tirsdag har offentliggjort, at alle interesserede således vil kunne følge præsentationen af den nye vogn, som går under navnet MP4-29, via internettet den 24. januar.<br /><br /><p>Ikke overraskende forlyder det ifølge mediet <a href="http://www.autosport.com/news/report.php/id/112049">Autosport</a>, at forhåbningerne hos det velrenommerede mandskab er, at den nye bil vil være mere konkurrencedygtig, end tilfældet var i forrige sæson.</p><p>Her var der ikke meget at juble over, eftersom det ikke blev til nogen podieplacering for den engelske motorsportsgigant.</p><a id="_980aab7d-d4e4-4dae-ad16-46a29b3afc3f" href="https://ekstrabladet.dk/sport/formel_1/article4621916.ece">F1-ekspert: Kevin har en gylden chance</a><br /><br /><p>Første løbsweekend i Formel 1-kalenderen finder sted i Australien i dagene 14.-16. marts. Her vil millionbyen Melbourne have æren af at lægge asfalt til Kevin Magnussen og resten af feltet.</p>