Læger tester Schumachers hjerne

Mens Michael Schumacher ligger i koma, forsøger lægerne at kortlægge, hvilke dele af hjernen, der har taget skade

Michael Schumacher kom til skade, da han styrtede på ski i franske Meribel i juledagene (Foto: AP)
Michael Schumacher kom til skade, da han styrtede på ski i franske Meribel i juledagene (Foto: AP)

Efter flere dage uden nyheder fra Formel 1-stjernen Michael Schumachers sygeseng i Schweiz, skriver den tyske avis Bild Zeitung, at lægerne er ved at teste omfanget af tyskerens hjerneskader. Ved at scanne hjerne håber de at få et overblik over, hvilke dele af hjerne, der har taget skade af ulykken og hvilke, der stadig fungerer.

Siden hans kone Corinna for næsten en uge siden bad om ro, har der ikke været nye meldinger fra sygehuset og familien. Og selv om lægerne nu er i gang med at teste hjernen, kan der ifølge avisen gå uger eller muligvis måneder, inden et resultat af scanningen bliver offentliggjort.

Se også: Dansk komalæge: Schumachers fremtid ser sort ud

Michael Schumacher styrtede i offpisten, da han stod på ski med sin søn i de franske alper i juledagene. Han havde hjelm på hovedet, men faldt så uheldigt i det løse sne, at han slog tindingen ned i en sten. Umiddelbart efter ulykken var han ved bevidsthed, men siden ændrede hans tilstand sig dramatisk. Han er i dag uden for livsfare, men siden han kom til sygehuset i Grenoble, har han været holdt i kunstig koma. Hans tilstand betegnes som kristisk, men stabil.

0 kommentarer
Vis kommentarer