Formel 1-boss roser dansk stortalent

Mandag indgik Formel 1-teamet Lotus og danske Saxo Bank en sponsoraftale. Men Lotus er ikke meget for at fortælle, hvad det betyder for deres danske kører Marco L. Sørensen

Danske Marco L. Sørensen kan måske nærme sig Formel 1-teamet Lotus, efter danske Saxo Bank er begyndt at smide penge i teamet.(Foto: Jan Sommer)
Danske Marco L. Sørensen kan måske nærme sig Formel 1-teamet Lotus, efter danske Saxo Bank er begyndt at smide penge i teamet.(Foto: Jan Sommer)

Den danske investeringsbank Saxo Bank spytter det kommende år et ukendt antal millioner i det stærke Formel 1-team Lotus.

Det kom mandag formiddag frem på et pressemøde i Saxo Banks hovedkvarter nord for København

Interessant er det, at Lotus har den 23-årige, danske racerkomet Marco L. Sørensen i sædet. Sørensen er tilknyttet Lotus' 'Young Driver Program', hvor unge kørere på sigt skal gøres klar til Formel 1 - hvis de altså er dygtige nok.

Se også: Saxo Bank bekræfter: Vi går ind i Formel 1

Men der var ingen Marco ved pressemødet i Hellerup, da Lotus' teamchef trykkede hænder og klappede skuldre med Saxo Banks direktør, Lars Seier Christensen.

Og den franske teamchef i Lotus, Eric Boullier, var ikke meget for at åbne munden om den danske kørers Formel 1-chancer for fremtiden.

- Marco gør det godt hos os, og vi er glade for ham. Han er en del af familien, men vi er her ikke for at tale om ham, siger Eric Boullier til Ekstra Bladet.

Se også: Formel 1-stjerne: Der er pres på Kevin

Heller ikke Lars Seier Christensen ønskede at fortælle, hvad det danske sponsorat betyder for Sørensens Formel 1-muligheder.

- Det må du snakke med Lotus om, siger Seier til Ekstra Bladet og antyder, at danskerne måske snart kan have grund til at trække i trådene til klaphatten.

- Men nu er der jo en dansk sponsor og en dansk kører hos Lotus. Og går det godt det kommende år kan det være, vi går ind i det her med flere penge.

Marco Sørensen kørte sidste år mod Kevin Magnussen i Formel Renault 3.5-serien, der rangerer lige under Formel 1. Her vandt Sørensen et enkelt løb i Østrig og blev samlet nummer syv, mens Kevin Magnussen vandt serien.

0 kommentarer
Vis kommentarer